תסלחו לי אבל

שגיא 1991

New member
תסלחו לי אבל

אני נכנסתי לחצתי על פורום אקראי ובאתי לפה תגידו למה אתם עושים לה פורום? היא אנטישמית החלום שלה זה שאתה אני וכל מי שבארץ הזאת והוא יהודי פשוט שלא יהיה פה אני לא מבין אתכם לדעתי זה רעיון רע לעשות לה בכלל פורום

12ShakirA12

New member
תסלח לי אתה../images/Emo70.gif היא לא אנטישמית../images/Emo70.gif

עושים לה פורום כי אוהבים אותה... חשבת על זה
היא ב כ ל ל
אבל ב כ ל ל לא אנטישמית
ולמה שתספר לי מה החלומות שלה, אתה מכיר אותה
היא אמרה לך את זה
למה אתה שופט אותה ככה בלי להכיר אותה בכלל
היא לא חולמת שלא נהיה פה! היא רוצה לבוא להופיע פה
היא לאאאאאא אנטישמית!!!!!! ואם לדעתך זה רעיון רע לעשות לה פורום.. אז מה אתה עושה פה?? היא ממש ממש ממש לא אנטישמית! ואם היית מכיר אותה קצת יותר אז היית גם יודע את זה! בוא אני אספר לך כמה דברים... המנהל שלה יהודי.. וגם העורך דין שלה! ככה שזה כבר עכשיו לא הגיוני שהיא שונאת יהודים אוקיייי
מקווה שהבנת
..... תגיבו עוד
זה חשוב

pringles1

New member
בואנה זה כבר מוזר לא?!

בזמן האחרון כל אחד חדש שבא ישר שואל את אותה השאלה... לא יודעת נראה לי קצת מוזר! והתשובה היא לא! כבר ענינו עלייה מיליון ואחד פעמים... לדעתי צריך להוסיף כזה משהו שיהיה רשום שם על התשובה הזו ושלא ישאלו אותה יותר...

שגיא 1991

New member
טוב אתם העדפתם שהיא תתקלח במקלחת

עם חזירים מאשר למכור דיסק, תרשמו שאקירה בגוגל ותקראו קצת תפתחו עינים לא יזיק.

swewa

New member
טוב שאתה חי עם שמועה

מלפני שנתיים כבר היא יצאה לקראת כל העיתונאים ואמ טי וי גם יצאו בהודעה רשמית שהיא לא אמרה את זה זאת סתם שמועה דוחה

AlanShkr

New member
היא לא אנטישמית!

זה היה סתם שמועה, וכמובן שאתה מאמין לזה, אתה ישראלי טיפוסי, לך זה יותר קל להאמין שמישהו ערבי שונא אותנו מאשר אוהב אותנו, אבל אולי זה יהיה הפתעה בישבילך אבל: היא כן אוהבת אותנו!! 1) המנהל שלה יהודי 2) העורך דין שלה יהודי 3) איש העסקים שלה יהודי 4) בדי-וי-די החדש שלה היא אומרת שהיא תכננה לבוא ולהופיע פה אבל היה פיגוע. 5) יש לי כתבה עליה שאומר שהיא מאוד אוהבת לקרוא ועכשיו היא לומדת על ישראל אז אולי אתה זה שצריך לקרוא? כי באינטרנת יש גם כתבות שאומרות שהיא לא אנטישמית. אבל כמובן זה יותר קל להאמין שמישהו ערבי שונא אותנו מאשר אוהב אותנו.

12ShakirA12

New member
נראה לי שרוב הכתבות באינטרנט אומרות

שהיא אנטישמית! אבל אני לא מאמינה! אני מחזקת את אלן

AlanShkr

New member
ועוד דבר...

אתה מתיחס לזה כמו "עובדה" אבל אם זה באמת "עובדה" אז למה יש המון גרסות שונות? אם זה היה עובדה אז הייתה קיימת רק גרסה אחת, לא? אז רואים שזה סתם שמועה, והוא לא נכון. כי אם זה כן היה נכון אז לא הייתי מעריץ אותה לשנייה, אז עכשין אתה עדיין מאמין שזה היא אנטישמית?

pringles1

New member
צודק ביותר...../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ד"א ידוע למישהו איך השמועה "יצאה" או משהו? או מי בכלל הפיץ אותה?

12ShakirA12

New member
נראה לי.. אבל אני לא בטוחה...

זה היה עוד לפני שהערצתי אותה... שמעתי או קראתי.. שהיה משו בmtv שאקירה הייתה על הקו.. ומישו מישראל דיבר איתה.. והיא אמרה שהיא שונאת יהודים ומעדיפה לשתות דם של חזירים... בעעעעע אני אפילו לא יכולה להגיד את זה.. כי זה דוחה מה שעשו לה, וזה גם לא נכון... אחרכך התחילו לכתוב את זה בעיתונים או משו.. אלן בטוח יודע חח הוא יספר לנו ת'גרסה המלאה

perrinat

New member
מישהו שהיה בקהל באיזו תוכנית ב-MTV

אמר שהוא שמע אותה אומרת את זה....
לאחר מכן, כתב מישראל עשה על שאקירה כתבה וראיין אותה והיא אמרה שזה שמועה זדונית, היא בעד שלום ולא שונאת אף אחד, והיא נורא נעלבה שייחסו לה את השמועה הזו. [יש קישור לכתבה בקטגוריית הקישורים- אם בא לכם לקרוא...] ושאלו גם את MTV אם היא אמרה את זה והם שללו את זה בתוקף ואמרו שזו רק שמועה. מצידי- תאמינו למה שבא לכם. אם אני אגיד שהתאומות אולסן אמרו שכל בנות ישראל זונות תאמינו לי? קחו הכל בערבון מוגבל... והעיקר שתהיו בריאים...

AlanShkr

New member
מה שאני שמעתי זה:

ב-MTV אירופה היה איזה טקס או משהו והיו אנשים על הקו והיה מישהו מישראל ושאקירה לא רצתה לדבר איתו, אבל (אבל בגדול) לא הייתה שום טקס כזה כי הטקס היחיד שיש להם זה בנובמבר, והשמועה התחיל בתחילת 2002, ולא הייתה שום טקס בזמן זה. אפילו אנשים מ MTV אמרו שזה לא נכון. הכל שטויות, ויש המון, אבל המון גרסות שונות, ואחרי כמה חודשים שאקירה ישבה עם כתב יהודי והיא אמרה שזה לא נכון, והיא רצתה להופיע פה, וב-2003 היא תככנה לבוא לפה במשך סיבוב ההופעות שלה אבל היה פיגוע.

brunu

New member
שמועות יכולים להפיץ על כל אחד

אפילו עליך שגיא...וחבל שבגלל אותם אנשים כמוך שמאמינים לכל פיפ שאקירה לא תבוא לארץ שאקירה היא הזמרת הכי טובת לב ואנושית שאני מכיר

שגיא 1991

New member
סליחה אם זה לא נכון

אבל אבא שלה יליד לבנון המדינה ליד מטולה שמה ששולחים קטיושות על שלומי ככה שאני לא מבין אם זה יכול להיות הגיוני, ואחרי כל שטות שעושים מבקשים סליחה כמוה.

AlanShkr

New member
זב גם לא נכון!!!

אבא שלה מניו-יורק וסבא שלה מלבנון, היא פחות מחצי ערבי.

AlanShkr

New member
זה גם נכון, אני מכיר 4 ילדים מלבנון

והם יודעים שאני מפה, והם עדיין אוהבים אותי.

swewa

New member
אנשים מאמינים למה שהם רוצים

להאמין ואלן צודק יותר קל להאמין שערבים מלכלכים עלינו... חוץ מזה האמירה הזאת יכלה לדפוק לשאקירה תקריירה נראה לך שהיא תגיד כזה דבר!?

למעלה