אוקי אז ככה:
המתחם ויאייפי היה מתחם שדומה לחדר שלי בערך, עם אוכל שתיה ספות והכל. הקטע הוא שיעני את עולה במדרגות ליד המקומות ישיבה שנמצאים הכי בסוף ויש פתח כזה לרדת אז את מגיעה למתחם של הVIP. ולקיצור: המתחם רחוק [אחושרמוטה] מהבמה. שאלנו אחת אם אפשר להיכנס למאחורי הקלעים והיא אמרה שלא. =/ היינו צריכים אבל לפגוש אותם באפטר פארטי שהיה ב11 וחצי בלילה, וזה היה במועדון. אז אני הדר אח שלה וחברה שלה [דניאל] הלכנו למועדון וחשבנו שנהיה עם הפיז חצי שעה [מ11 וחצי עד 12] כי אמא שלי רצתה שאני אתחיל לצאת ב12 פשוט אני גרה בחיפה ולמחרת היה לי בצפר ו..נו..קשה. היא לא ידעה שלא פגשתי אותם..אולי אם היה לי מוח באותו הזמן והייתי אומרת לה את זה היא הייתה מרחמת עליי. אבל אין, נדמה לי שיצאנו אפילו כבר אחרי 12..חיכינו וחיכינו ופשוט הם לא הגיעו!
ודי נמאס חח..לדעתי הם הגיעו באחת או משהו..אבל לנסוע מירושלים לחיפה ב12 בלילה זה סיוט..ועוד יותר נורא שהיה לי למחרת בצפר..וחזרתי הביתה באיזה 2 בלילה..ונירדמתי בבצפר חחחחחחחח..בכל מקרה, בזמן שהם הגיעו גם לא היה ניראה לי שאפשר היה לגשת אליהם. המועדון היה צפוף מאנשים והפיז ישבו במתחם VIP כזה סגור..אז אין לי מושג. מסקנה: מי שקנה VIP ב1550 שקלים חדשים פראייר רציני..אבל לפחות הביאו חולצה בחינם D: