תסלחו לי על הבורות אבל על מה בדיוק הפורום הזה?
נ נקודת מוצא New member 17/8/02 #5 את תוכן העניינים תמצא למעלה בהודעת המנהלת, את הנפשות הפועלות תכיר עם הזמן... ברוך הבא ל- תינו הקט (לא סיכמנו שמישהו אחר מקבל ת´ג´וב??)
את תוכן העניינים תמצא למעלה בהודעת המנהלת, את הנפשות הפועלות תכיר עם הזמן... ברוך הבא ל- תינו הקט (לא סיכמנו שמישהו אחר מקבל ת´ג´וב??)
S SENDA New member 17/8/02 #8 ../images/Emo31.gif התפקיד הזה שלך אם תרצי ואם לא פשוט אין מחליפים/מחליפות ברמה שלך מותק
ל ליאן. New member 17/8/02 #4 מספר רמזים קלים.. לא מדברים פה על: חמות וחתנים על פעוטות וזאטוטים ספורט ימי תוכנות של מייקרוסופט רולר בליידס כן מדברים פה על: דייטינג בחורים - בחורות סקס בילויים מפגשים איך זה להיות קצת לבד או הרבה לבד ובמקום לעשות לי חידונים.. מה דעתך להכנס למכתב הפתיחה שהשקעתי בו שעות ולעלעל קצת בהודעות הפורום עצמו ?
מספר רמזים קלים.. לא מדברים פה על: חמות וחתנים על פעוטות וזאטוטים ספורט ימי תוכנות של מייקרוסופט רולר בליידס כן מדברים פה על: דייטינג בחורים - בחורות סקס בילויים מפגשים איך זה להיות קצת לבד או הרבה לבד ובמקום לעשות לי חידונים.. מה דעתך להכנס למכתב הפתיחה שהשקעתי בו שעות ולעלעל קצת בהודעות הפורום עצמו ?