תסלחו לי על ההתרגשות...

אלי פלס

New member
תסלחו לי על ההתרגשות...

אני חייב לשתף אתכם במשהו. כבר כמה ימים שאני רוצה לספר לבוס שלי על עצמי אבל כל פעם משבו אחר דוחה את זה. משהו גרם לזה לצאת עכשיו. יותר נכון, מישהי אמרה לו את זה בהקשר לדיכאון שאני בו עכשיו (או יותר נכון, הייתי בו עד לפני כמה דקות). הוא יצא מישיבה, דחה את הישיבה שהייתה אמורה להתחיל רבע שעה אחר כך, בעוד עשר דקות וקרא לי למשרד. אני נכנס אליו מצפה לאיזושהי שטיפה בגלל משהו שעשיתי והוא מתחיל לשאול אותי על מצב הרוח שלי. ואז, הוא הגיע לדבר על ההומוסקסואליות. "יש עוד עשרות מליונים כמוך בעולם. אולי אפילו יותר" "סו וואט? ממה אתה מתרגש?" "אתה בשבילי הרבה יותר ממכונת כתיבה או מכשיר טלפון. אתה אחד הארנשים האמיצים והחכמים יותר שאני מכיר" ועוד ועוד... יוווווווו...הוא גדול הוא גדול הוא גדול!!!

.m

New member
יוווווווווו ../images/Emo6.gif

איזה יופי. כל הכבוד - לך, ולמר פ´ שולחת
גדול mai

אלי פלס

New member
באמת יווווווו

וגם יו את בעצמך. אם הוא היה רואה איזה שם קוד הוא קיבל כאן (מר פ´), הוא היה מתחרפן. נישוקים לך וחיבוקות, גם הם, לך.

נראה לי........./images/Emo120.gif

.... שיש מצב לגבר השבוע, בעזרת המרמלד. מר (מר?) פ´ הוא המועמד שלי לפחות.
לשניכם.

MARMELAD

New member
יאללה, מי ירים את הכפפה?

מאמר "גבר השבוע" - מי כותב? מר פ. בטח נורא ישמח.

אלי פלס

New member
תודה. אבל לא לי מגיע...

לבוס שלי מגיעה תעודה ענקית. היות שלא שאלתי אותו אני לא אתחיל לכתוב כאן מי הוא אבל... מרמלד, תתחיל לארגן טקס הוקרה בפורום לאלמוני (הבוס שלי).

MARMELAD

New member
מר פ. מתבקש לפנות למזכירות

לשם קבלת פרס המעסיק המתחשב.

אלי פלס

New member
גיא?????????????????????????

המעסיק המתחשב? זה נשמע כאילו הוא הסכים שלא לדרוך לי על הנעל בזמן שאני מקליד איזושהי הצעת חוק.

my self

New member
קודם כל, כל הכבוד על הפלורליזם

וכן ירבו! (אגב, ההתלהבות וההתרגשות מעידים על כך שההומופוביות עדיין נתפסת כנורמה בחברה שלנו, ואלה שלא הומופובים כיוצאי הדופן). אבל מעניין אותי לדעת - למה רצית לספר לו על הנטייה המינית שלך. אני בהחלט מבין כשמדובר בחברים או במשפחה (ללא קשר למקרה הספציפי שלך) - אלו הם אנשים שמהווים חלק מחייך האישיים, ואתה חלק מחייהם האישיים. חיי האהבה והזוגיות הם חלק מרכזי למדי מאישיות כל אחד מאיתנו ולכן מובן הרצון לשתף. הבוס, לעומת זאת, בדרך כלל אינו מעורב בחיינו האישיים (למעט מקרים בהם הוא גם ידיד מחוץ לעבודה) ולכן הנטייה המינית לא נראית לי ממש רלוונטית, ואני לא מוצא צורך מיוחד לשתף אותו בה. אני לא יודע את מהות העבודה שלך, או מהות היחסים עם הבוס. בנוסף לתשובתך, אשמח לדעות בעניין, ברמה העקרונית. בהזדמנות זו אספר בקצרה על עצמי - בן 18, בינתיים לא שיתפתי אף אחד בנטייתי המינית, מבקר בפורום מיום פתיחתו ולאחרונה החלטתי להצטרף.

דרור22

New member
ברוך הבא....!!!!!!

אני מאמין ש
עוד לא קיבלת.... פניה קצרה להנהלה ותקבל אחד... (הוא מקנה המון זכויות והטבות מיוחדת -ממש שווה!!!!) ורק תמשיך להשתתף ולשתף אותנו בדיעותך.... דרור

my self

New member
למי פונים?

ל"צוות בנים בלבד" או ל- MARMELAD? מי יותר נחמד? ומי נותן הנחה גדולה יותר באוטובוסים? הנה, הוספתי עוד נושא לדיון!

MARMELAD

New member
הפתרון לדילמה :

מרמלד הוא אני. נחמד ומחייך. הצוות הוא אני. מרוחק ועצבני.

אלי פלס

New member
היי, אתה

יכול להיות שאתה צודק. בדרך כלל, אין קשר אישי עם הבוס ולכן אין טעם לשתף אותו בחיים האישיים. במקרה של הבוס שלי זה קצת שונה... זה לא שהוא נמצא אי שם ואני רואה אותו פעם ב... אומר לו שלום בנימוס ומחתים אותו על הצ´ק שלי. אני איתו במשך כל היום. אנחנו מדברים, צוחקים, יושבים יחד. תוך כדי שיחה, כדרך בני האנוש, אנחנו מדברים גם על עצמנו. ומעבר לכל זה, אני פשוט אוהב אותו (היי הייי, תרגעו. לא "כזו" אהבה). היה חשוב לי להיות כנה איתו (ולהפסיק להתחבא כשאני מדבר עם מישהו בטלפון על הכירופקטור ומעלליו). ולקינוח, אני גוזל מגיאצ´וק שלנו את עבודתו ומעניק לך בטקס חגיגי ורשמי את ה
שלנו. בתקווה שתעשה בו שימושים נכונים.

my self

New member
זהו מעשה לא ראוי

בימים כאלה של מיתון, מה גם שלך כבר יש עבודה ואפילו בוס כלבבך. עם זאת, אקבל את המוצץ, שבינתיים ינוח על המדף. (ומובן שהכל ב-
)

MARMELAD

New member
רק שים לב

ואם הוא מעלה אבק נקה אותו היטב בחומץ ופלנלית.

למעלה