תסלחו לי על החוסר ספורטיוויות...

תסלחו לי על החוסר ספורטיוויות...

אבל יש לנו איזה שחקן כמו לין גריר שיוכל לתת איזה מכה טובה על היד של באזילה ברבע הראשון שבוע הבא? זה לא חוקי הידית הזאת שלו. זה לא אנושי, זו מכונה! 2. מישהו יודע בן כמה הבאזילה הזה וכמה שכרו בבארסה לעונה? 3. הכעיס אותי צביקה אתמול כאשר הוציא את יותם ולא הכניס אותו עד הסוף וזה אך ורק בגלל שקיבל שלשה בפנים מבאזילה שלא באשמתו. 4. בתחילת העונה לניקולה היה אחוזים גרועים מהקו, יפה שהוא שיפר את זה. 5. אצל כספי המגמה הפוכה וחבל. אגב זה דברים שבאחריות של גיא גודס. 6. ביום ראשון יש את בני השרון, רק שלא יהיה סוויפ. למרות שאין הבטחה שזה לא יקרה.

אידי32

New member
הוא בערך בן 34...

הוא בסך הכל קלע 6-10 אני זוכר משחק ששאראס קלע 10-10 כך שהוא צלף אבל לא בשמיים...

יו45

New member
הייתי נותן לשחקנים החשובים מנוחה

במשחק נגד בני השרון , גם במחיר הפסד . חייבים להגיע בשיא ליום חמישי .והיום גם אחרון המזלזלים מבין שזה לא הולך להיות טיול . בענין הלפרין , החלטה אומללה של שרף שדה פקטו וויתר על המשחק באותו רגע , משם מכבי איבדה את הראש וגם כשקלענו זה היה מקרי לחלוטין.

השחקן הישראלי היחיד שמשתווה לבאזילה

מבחינת צליפות עם היד לפנים זה טפירו, יש לו יד מדהימה ואין לו שום בעיה לקלוע מכל כיון, כולל גם עם יד בפנים

שומו

New member
תשובות:

1. ברוך ה' שאין לנו שחקן כמו לין טרנס גריר. ולמה רק הוא יכול לתת מכה על היד
2. ג'יאנלוקה באסילה בן 33. 3. שרף לא ייבש את יותם בגלל שלשה של באסילה אלא בגלל שיותם העדיף למסור למוריס במקום לזרוק את הלאייאפ ההוא במתפרצת. 5. עומרי דווקא פתח את העונה עם 25% אחוז לעונשין בשלב הבתים (1-4) ובטופ 16 הוא השתפר ל-100% (6-6). רק אתמול היו לו 50% (5-10) ולדברים האלה אחראי לא רק גודס, אלא כל צוות המאמנים- וגם עומרי, כמובן.

למעלה