תסלחו לי על השאלה...הייתי מאוד רוצה

השואללל

New member
תסלחו לי על השאלה...הייתי מאוד רוצה

להתחיל להופיע במפגשי הנודיסטים.ולא נ``ל שיהיה לי בעיה להתפשט.מה כן הבעיה.שאני מפחד שכוחות הגבר שלי יתגברו עלי,ולא נראה שנעים להסתובב בין האנשים בכישוי.אלא שאני באמת לא מבין,איך זה אצלכם.והאם זה מקובל ונורמלי שזה קורה אצל נודיסטים במפגשים?

קוואנט

New member
תשובה פשוטה ../images/Emo13.gif

כאן.

השואללל

New member
אני לא מבין דבר אחד.

הרי מה זה נודיזם,להרגיש בחיק הטבע ככל האפשר,כמו שהיה אדם הראשון.אז למה בעצם,צריך לתייבש מזה.הרי הכוחות הטיביעיים שלנו הם הם טבע עצמה שאלהים הטביע בנו.אז מה זה כל העצות האלו,לשים מגבת וכדומה?

קוואנט

New member
האדם הראשון עשה עוד כמה דברים...

לא כל מה שטבעי הוא גם מקובל בחברה הנטוריסטית. גם יחסי מין הם דבר טבעי ואתה לא רואה זוגות מתחברים בלהט בפהרסיה, שלא לדבר על הרבה דברים הרבה פחות נעימים
. אמנם אנחנו שואפים להגיע למצב הטבעי והפשוט ביותר, אבל זה לא אומר שאין קודי התנהגות ברורים. כשתגיע למפגשים, תצטרך להתנהג על פי הקוד הזה. האמת? זה ממש לא בעיה.

אלי566

New member
עדיין לא הבנתי

אולי אני גבר יוצא דופן, אבל לי בהחלט קורה לא מעט, שאני נמצא (לבוש) בסביבה ממש לא מינית ובכל אופן ללא שליטה עוברת לי איזו מחשבה בראש (לפעמים אפילו בתת מודע) שגורמת לזיקפה. אז מה אני אמור לעשות אם תיאורטית אגיע למפגשים בעירום, להסתובב כל הזמן עם מגבת ביד ולפחוד ממה שאולי יקרה?

קוואנט

New member
אתה חושש יותר מדי...

למעשה, רוב הסיכויים הם שלאחר המפגש הראשון שלך תתפלא איך לא קרה כלום
. באופן כללי, כאשר נפגשים במקומות סגורים, אז כל אחד לוקח איתו מגבת להניח לפני שהוא מתיישב על כסאות או ספסלים, כך שבכל מקרה תהיה מגבת בסביבה. כאמור, אתה חושש יותר מדי. זה פשוט לא קורה
.

אלי566

New member
נראה לי שבשורה התחתונה יש בעיה

גם אם אני ארגיש זקפה ואסתיר במגבת, אז כולם ידעו שיש לי זקפה. בתכלס, אם אני מדבר נניח עם אישה ופתאום אפילו אם אני בכלל לא נמשך אליה, יש לי זקפה, איך בדיוק היא ובן הזוג שלה ירגישו, אפילו אם אני אשים מגבת? שלא לדבר אם פתאום מסיבה כלשהי תצוץ זיקפה כאשר אני ליד ילדים. אם היית אומר לי שבמפגשים זקפה היא דבר טיבעי ולגיטימי, ואף אחד לא מתייחס לזה ולא מסתיר את זה, הייתי מצטרף. אבל כל עוד שזה לא דבר לגיטימי ואני יודע עובדתית שיש לי לפעמים זקפה גם כאשר אני נמצא בסיטואציות לא מיניות, אז אני כנראה לא מתאים.

ויוי939

New member
אתה צודק

השהייה בעירום בחברותא, לא מתאימה לך. אתה לא בשל, עדיין!!!

giora10

New member
וְהִיא שֶׁעָמְדָה לַאֲבוֹתֵינוּ וְלָנוּ! ../images/Emo41.gif

שֶׁלֹּא אֶחָד בִּלְבָד עָמַד עָלֵינוּ, אֶלָּא שֶׁבְּכָל דּוֹר וָדוֹר עוֹמְדִים... לְפִיכָךְ אֲנַחְנוּ חַיָבִים לְהוֹדוֹת, לְהַלֵל, לְשַׁבֵּחַ, לְפָאֵר, לְרוֹמֵם, לְהַדֵּר, לְבָרֵךְ, לְעַלֵּה וּלְקַלֵּס לְמִי שֶׁעָשָׂה לַאֲבוֹתֵינוּ וְלָנוּ אֶת כָּל הַנִסִּים הָאֵלוּ: איך נעשה זאת, שנאמר: בְּיָד חֲזָקָה, וּבִזְרֹעַ נְטוּיָה, וּבְמֹרָא גָּדֹל, בְּאֹתֹת וּבְמוֹפְתִים וּבְמוֹרָאִים גְּדֹלִים.

ויוי939

New member
גיורא

אתה מבלבל את אלי - הוא עלול לחשוב שבפסח כן... ואני קבעתי לו חד משמעית בעיצה אחת עם מה שהוא סיכם, שהשהייה בעירום חברתי לא מתאימה לו.

למעלה