תסלחו לי על ה

כמעט25

New member
לאון וwhite raven !!

אני יודעת שלא ביליתי איתכם מספיק אתמול, סליחה!! אבל הבטחתי הבטחה לשני אנשים שלא יכולתי להפר.. אתם סולחים לי נכון!?!?!?

white raven

New member
תמחקי את החיוך

לא מספיק שהזמן שלנו כל כך יקר בימים אלו לא מספיק שהלכתי חצי ת"א עם גידים קרועים לא מספיק שכל כך התאמצתי בעיקר בשבילך! כי את קוב ודקלה במילא אני אראה עוד השבוע בסוף את מתעלמת העונש יהיה, במידה, באופן, בצורה, בעוצמה ובזמן שאני אבחר, בהתאם לראות עיני. לאון טרקטורונים עושים לעיני טוב

liontamer

New member
אופסי, זה מה שקורה כשמתמשים באותו

מחשב. יאק. לאון pc - personal computer

dod_basim

New member
בהתחלה חשבתי שזה שרשור שמכיל את

כל החבר'ה... מזל שלאון קצת טמבל וזה רק הוא ונתי
רק אהבתי ובשורות טובות באסים ממחר מתחילים פסיכומטרי, יאק

Cobe Anan

New member
אם לא כל החבר`ה...

לפחות גם אני קופץ להגיד שלום.. אגב, ראיתם מה סבתא קנתה לי לראש השנה? ........................................................................................................................................ קובי. יוזמה עיתוי עצמה וכיוון.

white raven

New member
אני לפחות לא נפגעתי

ככה זה שזקנים... מתחילים לשכוח דברים את יודעת (כמו חברים לפורום שמגיעים אחרי 13 שעות טחינת שכל ביום!!! למפגש של פורום שכן) וקצת תחשת אי שייכות עוד לא הרגה אף אחד :)

תסלחו לי על ה../images/Emo32.gif

אני כל כך גאה
זאת מעיין שלי (טוב, של אחותי) נולדה אתמול. ואני סוף סוף דודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

pain is MY love

New member
יווווווווווווו

איזה מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהיא תגדל קצת נכיר לה את תומר, הגברברון הכי חתיך בראשון!!! (האחיין האחד והיחיד שלי) הוא גדול ממנה ב-3 וחצי חודשים אבל אני בטוחה שהם יסתדרו יופי...

pain is MY love

New member
אבל הוא חתיך!!!!!!!!!

וחוץ מזה כשהוא יגדל הוא יהיה גם כדורגלן (כי אני החלטתי) וגם דוגמן (כי הטבע החליט), מבטיחה לך שהוא יהיה מספיק טוב בשביל מעייני שלך!!!!

למעלה