תסלחו לי, שוב יש לי

רותי ב.

New member
תסלחו לי, שוב יש לי

שלוש שאלות, על ביטויים ומילים שנתקלתי בהם: טניוזו בביטוי ´אסטה טניוזו נו סאבה נאדא. (נדמה לי מאבטח) זה שזה לא ממש מחמאה כבר אני יודעת לבד.
נו, פישקאדו אי לימוןו מאבטח ו√ באיזה מצב אומרים את הביטוי הזה? פור לא בארבא דה מי פאפו. עוד הסברים, למי שיש.

רותי ב.

New member
../images/Emo32.gif בינתיים

9 אנשים הביעו הסכמתם להגיע מחר. (כולל אותי). כל מי שעדיין לא השיב (יש שניים כאלה) ועדיין רוצה להגיע, אנא ישלח לי מסר. אם לא קיבלתם את המסר ששלחתי לכל אלו שרשמו שיגיעו , אשלח שוב במשך היום. בואנוס דיאס א-טודוס.

בואנס דיאס רותיק´ה....../images/Emo140.gif

האמת שאני מאוד שמחה על רעיון המיפגש ואף מביאות אנו, כלומר אני ורשליק´ה את בת דודתינו הבכורה מכיוון שזו הביעה היתלהבות וצורך להיפגש עם דוברי השפה ...אני חושבת שמין הסתם בפורום כזה יותר מכל פורום החברים צריכים להגיע בהמוניהם ואף להביא קרובי מישפחה לאחר שיסבירו להם על מה מדובר... זו חוויה יוצאת דופן משאר הפרומים לעניות דעתי... פתאום וומוס אוור קונוסידוס נו פואדה סאר?? פתאום ניראה קרובי מישפחה או מכירים מה זה לא יכול להיות??.. אלוורמוס מקרידוס ...

רותי ב.

New member
הלוואי

קי-ווראמוס קרובי משפחה או מכירים.
אי-יו ווֹ אינקוטראר אַ-אִי מוז´אר קי-מונצ´ו קיריאה וֶרְ-לה.
ואני נרגשת במיוחד

מי מרידו אבלה ספניול אי נו קרה וניר

בעלי מדבר לדינו ולא רוצה לבא
נו לה פלזה אל אינטרנט אי טודו קה ויינה קון אל אינטרנט. הוא לא אוהב את האינטרנט וכל מה שקשור אליו... שאלה תהיינה הצרות הכי גדולות שלי בחיים
אינשאלללה!

רותי ב.

New member
חונה, חבל. מחר זה לא אינטרנט,

זה החיים האמיתיים. אי-יו וֹו-ויניר סין מי-מארידו, פורקה-נו-אבלה ני-אונה פלברה אין ספניול.

סי רותיק´ה ....מוי,מוי ארמוזו....../images/Emo23.gif

וואסר דאנקונטראר ז´נטה או קונוסידס......

avielss

New member
סולו און פלזר אזש../images/Emo9.gif

סי טיינס אונה אחינית קטיינה 24-26 אניוס טריילה

רשל

New member
איזה קטע אה לא חשבתי על זה ../images/Emo140.gif

אז איך אומרים איזה קטע בספניולית

למעלה