תסלחו לי שוב עדיין לא מבין את הקטע

תסלחו לי שוב עדיין לא מבין את הקטע

והנצלוש טוב אז קיצר אני רוצה לדעת כמה עולה הדיוידי של הבלאק אייד פיז יש לי 228 ש"ח ואני מתחנן לבזבז אותם על הבלאק אייד פיז אז עזרו לי בבקשה

HaDaRoSh

New member
וואי אני לא ממש זוכרת ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני חושבת 80, לא יותר מ100 =] תהנה

x N O A M x

New member
80..

חח אפילו לא חצי ממה שיש לך.. אתה יכול לקנות ת'דיסקים ויש להם גם דיוידי של אלפאנק
בהצלחה. :]

80 ועוד 80 שווה 160 אין לי כסף

לקנות דיסק אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מקווה שהדיודי עובד גם על מחשב כי אם לא אז אין לי למה לקנות

HaDaRoSh

New member
מצויין :) ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני כמה פעמים ראיתי במחשב. זה מצויין :]

טוב טני אקנה dvd ואת הדיסק של פרגי

עכשיו נשארו לי 70 ומשו שקל מה עוד אני יכול לקנות איתם? יצא לי רעיון מגניב יש מן חברה כזאתי שאתה נותן לה תמונה והיא שמה אותה על כריות ועל כל מיני דברים כאלה אז חשבתי שאולי אעשה את זה או לחכות לדיסק הבא שיצא להם. למה יש לי רק 200 שקל זה לא פייר
נ.ב ההיתי אתמול בחתונה והיה שם איזו אימו אחד אז מי כאן אוהב אימוים אולי אני אתן לו את תמונה שלו

HaDaRoSh

New member
סתיו ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ואממ מה שבא לך =] הכרית נשמע מגניב. תחשוב על זה, הדיסק החדש שלהם ייצא עוד הרבה זמן, סביבות ספטמבר עד דצמבר. עד אז אתה תוכל לחסוך שוב כסף

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif OOO:

מה אתה שואל בכלל ?!~~!?@^*?^&*$^%&?@^ שיםםםםםםםםם ד''א אתמול הייתי בסינמה סיטי והייתה שמה חבורה כזו של אימוס שאני קוראת אצלהם בבלוג .. הקיצר הם הלכו למעלית .. ואני כזה "וואווווו מעלית יפה" חחחח ורציתי ללכת למעלית אבל היו איתי עוד שתי חברות שלי והן לא הסכימו לבוא גם אחרי שמשכתי אותן ועשיתי להם פאפי פייס ומאז לא ראיתי אותם יותר &#EBB&#$W@TVQ$#BQ%$^Q$%Q%

למעלה