תסלחו לי

Simbelmyne

New member
תסלחו לי

אבל אתם עומדים לקרוא שאלה מפגרת. אמ, אז אם קניתי תרסיס כלשהו (קניתי בקפזולה, גוון טורקיז-כחול ים), איך נשמעת האפשרות של לצבוע איתו את הקירות בחדר? מדובר בקירות בגודל ממוצע, לא קטנים. נשמע יעיל לרסס בספריי את כל החדר, ואם כן כמה זמן זה מחזיק, וכל השיט? תודה!

the chaos power

New member
זה לא כהה ואטום מידי?

נשמע לי מעיק בעיניים לצבוע בזה 4 קירות שלמים.

Simbelmyne

New member
ניסיתי בפינה מוסתרת

והגוון הספציפי לא כזה מעיק, אולי הברק קצת מוזר. אבל לא נורא. מקסימום אני מחליפה לגוון בהיר יותר. השאלה היא אם צבע כזה מחזיק בתנאי חום-קור, וכדומה.

the chaos power

New member
האמת שאני לא בטוח אבל משער שכן,

שהרי הצבע הזה בנוי לעמוד על קירות-חוץ בתנאים הרבה יותר גרועים. אני יודע שיש אנשים שעושים פיסים בחדר שלהם, אז אני מניח שזה פסדר. בקשר לברק- זה מה שהתכוונתי- זה יוצר הרגשה כזאת של מיקלט.

Simbelmyne

New member
אני מדברת

על ממש לרסס קירות שלמים. לדעתי יכול לצאת מעולה כי יש לי את האחיזה, וזה עדיף על פני סתם סיד. עם הברק אני אחיה P: תודה.

Dtiup

New member
1 לא יספיק לך

דבר שני.. עדיף רולר אם את הולכת לצבוע את הקיר בצבע אחיד... יותר הגיוני.. ותאמיני לי שאת צטערי על זה אם תעשי את זה עם הפחית.

ticktack12

New member
רק רולר!!!

יכולות להיות נזילות וכאלה וזה יצא מגעיל אחו שבלונה אם אם לא יודעים להשתמש בספריי.

Swanskee

New member
אם יש לך את האחיזה........

סתם.. הייתי ממליץ לך או לעבוד הרבה על האותיות והשליטה בפחית לפני שאת מרססת בחדר או באמת עם מברשת או רולר כמו שאמרו

Simbelmyne

New member
תודה

נראה מה אני אחליט. נראה לי שמקלט סטייל לא נראה טוב בראש כמו שחשבתי

esari

New member
לא חובה ברק

אפשר לצבוע בצבעי מאט, לא הכל עם ברק.

Simbelmyne

New member
ואיפה אני משיגה

צבעי מאט? בקפזולה? (ושוב, הכוונה לקירות שלמים)

Simbelmyne

New member
הומ

מעניין אותי לדעת איפה באמת הסוויטץ' הזה. חיפשתי, חיפשתי, הקפתי את כיכר דיזנגוף. לא מצאתי. אני כנראה מפגרת או משהו. מה הכתובת? ויהיו תרסיסים לצביעת קירות? נייס...

skinheadil

New member
על רחוב פינסקר שני מטר מהכיכר לכיוון בוגרשוב

חנות עם בגדי ראפרים או משו מעפ]ן שכזה אחלה חברה...

Simbelmyne

New member
סוודר,

אבל אני רוצה לדעת, באמת מתכוונים להביא תרסיסי מאט לצביעת קירות?..

esari

New member
הם מביאים ספריי

מה זה ספרי לצביעת קירות? כל ספרי צובע קיר

למעלה