תסמונת דאון;~(

תסמונת דאון;~(

בוקר טוב לכולכם. הלילה קיבלתי בשורה שנולד לנו ילד במשפחה עם "תסמונת דאון". האם תוכלו להסביר לי קצת במה מדובר. איך מגדלים ילד כזה? האם זו בעיה תורשתית/גנטית? ובכלל... אשמח לדעת כל דבר על בעיה זו. איפה אפשר להשיג ספרים בנידון? אודה לכם מאד אם תעזרו לי להבין קצת במה מדובר. שיהיה לכם המשך יום קסום ושמח !

FOR THE LD

New member
ספרים בנושא תסמונת דאון

אולי בחנות ספרים, על מדף ספרי הפסיכולוגיה והחינוך, או בספריית מכללה הקרובה למקום מגורייך. בסיפרייה תמצאי בודאות חומר רב בנושא.

תודה רבה

שלום לך!תודה רבה על ההתייחסות וההכוונה. אחפש שם , ואני מקווה שאמצא. שיהיה לך יום מדהים!

הדסות

New member
תסמונת דאון, קצת ידע..

אנו סטודנטיות למקצוע, תסמונת זו אינה תורשתית, היא נוצרת מתרכובת כרומוזומים שגויה (יש כרומוזום מיותר). לעיתים יש לזה קשר גם לגיל היולדת (ככל שהיולדת יותר מבוגרת, גדלים הסיכויים לתסמונת דאון). ילדים אלו הינם ילדים מאד מיוחדים, מבחינה חיובית, הם ילדים מאד רגישים, אוהבים, וכו'. יש לילדים אלו טונוס שרירים נמוך, כך שתנועותיהם כביכול מעט שונות. מבנה פניהם בד"כ אחיד, חוץ מסוג מסויים ונדיר של תסמונת זו הנקרא פסיפס. יש ידע בהרבה אתרי אינטרנט, וכמו כן, בכל ספרייה תמצא הרבה ספרים עליהם. הרבה כוחות! המשך יום טוב!!!

למעלה