תסמונת הניכור ההורי

תסמונת הניכור ההורי

הקרב על הילד. לא יודעת ,לי אישית לא היתה סבלנות לקרוא את הכתבה אבל זוכרת דיון שערכנו כאן בעבר,עקשנית העלתה אותו אז צרפתי קישור. וחוץ מזה אנשים ,לא כותבת כאן בזמן האחרון ,יש לי ים דברים על הראש, קוראת אתכם,לפעמים. חיבוק לכולכם ,ותיקים (טוב פסדר לא לפורג´) וחדשים עוד אשוב

אכן ערכנו

ומדובר על ילדים ממשפחה שלא סובלת מחסור כלכלי או נתונים דמוגרפים אחרים שבדרך כלל רגילים לשמוע , שלגביהם מוציאים ילדים מהבית. זה הדבר הנוראי ביותר שיכול לקרות למשפחה , שמחלת נפש (כן , רק בכינוי הזה אני מסוגלת לקרוא לתופעה הזו ולדעתי זה דורש טיפול תרופתי כמו כל מחלה אחרת ) של הורה אחד גורמת להרעלת נפשו של הילד במטרה למלא אותו במשטמה כנגד ההורה השני. זה גם לא משנה אם זה כנגד הורה או כנגד כל בנאדם אחר. לא מתייחסת למקרה הספציפי הזה , אבל לצערי כי רב , אני חושבת ויודעת שזו תופעה שבהחלט קיימת. כמו גם אנשים מכים , שיש מכל שכבות האוכלוסיה גם מתארים רמים ונישאים , שצריכים להיות מטופלים תרופתית , כמו אנסים ועוד רעות חולות. הפשע הראשון כאן הוא כלפי הילדים עצמם ולא כנגד הצד שמרעילים אותם כנגדו והם המפסידים העיקריים. גם אם המקרים לא קיצוניים ולא מגיעים לטיפול , יש לחשוב היטב היטב לפני שמכניסים ילד למערכה כלשהי בין מבוגרים. אתם יודעים מה? זה יכול להתייחס אפילו לשאלה תמימה שמעמידים לפני ילד , בין זוג הורים "נורמלי" שחיים ביחד : את מי אתה אוהב יותר , את אבא או אמא? (ושמעתי על כאלה ששואלים) . מצד שני , גם ביחסים בריאים ונכונים , כשיש מקרים של פרידת הורים , שילד אמור להחליט עם מי הוא רוצה להישאר במשמורת (זה אפשרי מגיל 10 נדמה לי ) , הוא נשאל את השאלה הזו גם בפני בית משפט או גוף דומה וזו בהחלט דילמה איך להתייחס לסוג " חקירה" כזה. ואת ,את תבואי מתי שמתחשק לך
, העיקר שתבואי , אנחנו נשארים כאן. גם בשבילך

למעלה