תסמונת הקן המתרוקן להורים בלבד?

g i l i

New member
תסמונת הקן המתרוקן להורים בלבד?

התבלטתי אם לציין את זה או לא אבל כנראה שאני חייבת... בתור בת הזקונים במשפחה- אפילו מאחותי התאומה אני יותר צעירה.. קשה לי ממש אבל, שני אחים גדולים שלי בחו"ל, אחד גם ככה גר מחוץ בית כבר מעל שנה, אחות בצבא, אבא שעובר דירה בגלל איזו עבודה שהוא מצא, והתאומה שאני והיא לא ממש מסתדרות אמא שבקושי נמצאת בבית.. בוא נגיד שהקן מתרוקן מי אמר שזאת בעייה למבוגרים?! להורים!? טעות בידו... שנה טובה..

Honey Bunny

New member
אצלינו יש מצב דומה

אבל אני לא יודעת אם אני מרגישה כמוך, כי אני די נולדתי לתוך המצב הזה (אני בת זקונים כשיש 10 שנים הפרש) אבל זה בהחלט לא נחמד לגור לבד בבית עם ההורים. והאמת, כשחושבים על זה, יש לי כמה זכרונות מעורפלים מאז שהייתי ממש קטנה ועדין כל האחים היו בבית, והיינו כמעט "משפחה נורמלית" ;) מה גם שהאחים וההורים תמיד טורחים להעלות זכרונות איך פעם הם היו צעירים והיו נוסעים כל המשפחה לטייל בארץ בכל הזדמנות, לפני שנולדתי כמובן
אולי אצלינו הקן כבר לא ממש מתרוקן, אבל הוא בהחלט מזדקן, אז אני איכשהו מזדהה איתך...

עינת

New member
נקודה מעניינת את מעלה כאן ../images/Emo45.gif

כשהקן מתרוקן הוא מתרוקן ...

Dark faith

New member
דווקא../images/Emo9.gif

לי ממש כיף עכשיו שאני ילדה יחידה שגרה בבית
אני ואחותי ממש לא הסתדרנו שהיא גרה כאן, היום אנחנו די קרובות. וכיף לי שאין ריבים על המקלחת, ריבים על "מי גמר לי את השמפו", ריבים על שטיפת הכלים...בלי מצבי הרוח המשתנים של אחותי.... אני דווקא נהנת לי כאן

למעלה