תסמינים קדם ווסתיים

orquidea

New member
תסמינים קדם ווסתיים

בת 49 מזה כ-9 חודשים הפסיק המחזור, אך כל חודש יש לי את התופעות הקדם ווסתיים אי נוחות וכאב קל בבטן התחתונה, כאבי ראש, מתח נפשי/אי שקט וצורך לאכול מתוקים אותם תופעות שהיו לי לפני קבלת המחזור אך עם קבלת המחזור כל התופעות הנ"ל היו נעלמות, עכשיו זה נמשך יותר זמן, מידי פעם יש לי גלי חום אבל ממש לא משמעותי. הורמונים איני יכולה לקבל ומעולם לא השתמשתי בגלולות. האם יש טיפול, האם יש משהו שאני יכולה לעושת כדי לא לסבול מתופעות אלה?

PMS

PMS זו התסמונת הקדם ויסתית שכדי לקבוע שממנה את סובלת רצוי לבצע מספר בדיקות אותן תוכלי לבצע במרפאות PMS ואז יקבע הטיפול

orquidea

New member
תודה על תגובתך../images/Emo140.gif

היכן יש מרפאות PMS? האם בדיקות אלה הם דרך קופת-חולים? האם רופא המשפחה יכול להפנות אותי לבדיקה זו? תודה על תגובתך

orquidea

New member
כפי שכתבתי...

אחרי 9 חודשים ללא מחזור הגיע בגדול, זרימות וקרישי דם, האם עלי לגשת למיון או לרופא המטפל (נאמר לי שהכי טוב לעשות גרידא ולנקות), האם זה נכון או שעלי להמתין שהמחזור הזה יסתיים ואז לגשת לעשות את הבדיקות שכתבת בתגובתך הקודמת אלי. אודה מאד על תשובתך

דמם

אם הדדמם לא חזק, גשי בסיומו אך בהקדם לרופא שלאחר ביצוע אולטראסאונד יבצע כנראה ביופסיה מרירית הרחם(במרפאה) או בדיקה הקרויה היסטרוסקופיה

למעלה