תספורת ואורך שיער

Ralliart

New member
תספורת ואורך שיער

אני מתחיל את הטירונות שלי ב-14 במרץ וסתם רציתי לדעת מאיזה אורך שיער הם שולחים אותך לספר שלהם , יש לי שיער חלק עם פוני שמגיע עד לגובה אמצע האף מלפנים אבל אני מסרק את השיער לצדדים(שביל באמצע) כך שהוא לא מפריע לי לראייה בכלל הסיבה שאני שואל את השאלה הזו היא משום שרציתי לדעת אם שווה לי ללכת לספר נורמלי לפני הגיוס ולצאת עם תספורת לטעמי במקום לצאת עם ``תספורת`` של אחד מכלא שש אחרי ביקור אצל הספר של הצבא

after1@after

New member
ספר - תגובה

לך לספר אזרחי, ותעשה תספורת קצוצה, שאם לא כן, ישלחו אותך שוב לספר צבאי כשתגיע לטירונות. מאחלים לך שזו תהיה הבעיה הכי רצינית שלך בחיים, צוות ``אפטר``.

IMATKAL

New member
מה זאת התספורת הזאת לעזאזל?!

עם תספורת מכוערת כמו שלך אולי עדיף באמת שתעשה תספורת קצוצה ותראה כמו חייל אמיתי....

Ralliart

New member
:)לא למעשה התספורת נראית ממש טוב..

אני אף פעם לא הייתי טוב בתיאורים... אבל אומרים שהיא מתאימה לי ואני מקבל הרבה מחמאות במיוחד מהבנות ,הייתי מצרף תמונה אם הייתה לי. אני הולך לשמוע בעצתכם וללכת לספר אזרחי : ) אגב, איפה ממוקמים הבסיסים של הנח``ל בארץ?

ADAM-A

New member
חבר שלי בנח``ל הבסיס שלו ליד ערד

לא יודע בדיוק איפה...

יניב10

New member
תגובה

אם אתה לא רוצה לפגוש בקצב תסתפר אצל ספר אזרחי.לי היה שיער ארוך וסיפרתי אותו כדי להראות נורמלי ולא כמו איזה אחד שהסתפר אצל ספר שלא יודע בכלל לספר.

אני חושבת ש....

עדיף שתסתפר אצל ספר, ולא בצבא, כי בצבא עושים את זה סתם חפיף וספר עושה בדייקנות וכל זה........ אבל אם אתה קמצן,זה כבר משהו אחר... תחכה לטירונות... :)

למעלה