תספורת "קצוץ" לבנים

הקאובוי

New member
תספורת "קצוץ" לבנים

מה אתם אומרים כדי לי לעשות קצוץ? זה עדיין "אין" למי שלא מבין על מה אני מדבר אז אני מדבר על תספורת צבאית כזאת שעושים גז לשיער ולא משאירים פוני. (אני מתכוון לעשות לבד עם מכונת תספורת *זה כמו להתאבד* כמו שיש לארז ממשחק אהבה\לחיי החיים\החיים באהבה\באהבה לחיים וכ'ו הינה תמונה (הוא דוגמן אתם יודעים? והכלב בן 33 למרות שהוא נראה בן 20)

אני לא אוהבת את זה בעיקרון

אבל כל אחד והטעם שלו... אני פשוט נמשכת לבנים עם ליפות!!! פשוט חווווווווווולה על זה!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת לראות שיער! כיאילו לו שיער ארוך וגולש, איכככס אבל שיער ליפה כאלה טלטלים שעומדים למה, אתם יודעים מה זה, או פשוט כמו של בנחמין או עופר שכטר, מבינים?! אבל זה לא כאילו אני פוסלת את כל השאר, להפך זה שאני דלוקה עליו יש לו שיער נורמלי בערך כמו של פליפה, שגם זה מדהייייייייייייים אני פשוט לא אוהבת קצוץ

the magic girl is right!!!

זה כיף לראות שיער!!!!! עם ליפה (כל עוד בתוך הליפה אין דברים שמוצאים בביוב....) אבל זה גם די תלוי בפנים שלך, נכון בתמונות שמראים שבנחמין עשה קרחת, אז הייי מעדיפה אותו עם שיער ליפה מדהים ובלונדיני, אבל גם זה לא ממש נורא (כל עוד העיינים נשארות!!!!!)

אני אוהבת...תעשה....זה נראה

טוב על כל אחד..... ליפות???? יווו...אני הכי שונאת אתזה.... בעעעעע קצוץ זה הכי אחי/אחותי :) אבל שוב כל אחד והטעם שלו :)

אני כבר דיי הרבה זמן עם "גלח"

וזה תלוי אם זה מתאים לך.. תנסה.. אני יודע
לא תפסיד מזה שומדבר

סמוראית

New member
שווה בטירוף....

אני מאוד אוהבת את התספורת הצבאית הזאת.... אולי זה גם מסביר את המשיכה הבלתי מובנת שלי לחיילים (רק במדים!)... לדעתי זה שווה ביותר! כדאי מאוד...

תספורת מארינס

אם אתה חושב שיהיה לך יותר יפה ממה שעכשיו אז תעשה שהשיער ארוך אפשר להיות יותר יצירתיים בעיצוב, בגלל זה תחשוב מה עדיף

ילדת גן

New member
לדעתי זה ממש ממש לא יפה.

אבל תעשה מה שבא לך, לדעתי הכי הכי יפה זה קוצים ארוכים כאלה.

למעלה