תספרו לי בקצרת את הסיפור

yakov111

New member
תספרו לי בקצרת את הסיפור

של בית הבובות זה נכון משהו שהם ישבו בכלא בחול ??משהו כזה??

שניר1984

New member
כן זה נכון

והם גם ניסו לארגן מרד בקולומביה ולסחור בנשק עם העיראקים, אבל בסוף הם ישבו בכלא רק על שוד של חמישה בנקים בארגנטינה, וזאת הדרך הקלה שמדובר עליה בציורים של יובל. סתם, לא

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה להסתלבט עליו?? חחחח לא יפה

Hadardur

New member
אממ... לא... רק שניה בקשה

בית הבובות היא להקה שהצליחה בדרך הישנה, כשהפכה להצלחה עוד לפני שהוציאה אפילו שיר אחד לרדיו. בלי יחסי ציבור או שיווק, השם שלה הועבר מפה לאוזן, ועותקים מן האלבום שלה עברו מיד ליד בין המטיילים הישראליים בכל העולם. הכל התחיל לפני ארבע שנים. אמיר אטיאס, בן 27, ואיתי שיף, בן 28, שניהם מנתניה, החלו לנגן יחד בתיכון. לטיול שעשו השניים אחרי הצבא, לדרום אמריקה, לקחו איתם בתוך התרמיל שני עותקים עם סקיצות משירים עליהם עבדו. בכל פעם שהשמיעו למטיילים אחרים את השירים, הם התבקשו לצרוב לחבריהם עותק. יותר מחמישים עותקים של דיסק הסקיצות נצרבו, ואלה מצאו עצמם מועברים ממטייל למטייל בכל רחבי העולם - מדרום אמריקה ועד להודו, אוסטרליה ויפן. מאז מקבלים השניים טלפונים ואימיילים מאלפי מטיילים שהודו להם על השירים שליוו אותם במסעותיהם. לקוח מהיידפארק... לקוח ממומה חחח

הנה..

אם יש לך כוח, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הזו, היא מספרת הכללל.. כולל כל השמועות שיש על הלהקה.. ולא, הם ממש לא כתבו את השיר בכלא, הם גם לא ישבו בו.. תהנה :)

itaishiff

New member
לא יכול שלא להגיב..:)

בנוגע לשמועה שישבנו בכלא, נגיד... אבל אנשים טובים וחכמים, תפעילו את הראש, להקליט את האלבום בכלא?!?!?! באיזה כלא יש אולפן הקלטות????!!! ואם יש כזה כלא איך לא יצאו סינגלים של מקהלת הכלא? אולי מגמת התאטרון של הכלא הזה יעלו את המחזה בית הבובות ובכלל הכל להיט... ואם כבר, אז שיחידת ההסרטה תוציא אולי איזה קליפ או שניים...:) (האסירים חברים באקו"ם?) שבוע טוב חברים... קצת צחוקים לשבת..")

eladi88

New member
חחחחחח בלי עצבים....

אולי תעשו טאגליינס גם על הנושא הזה??

talba3

New member
לאיתי

חחחח תותח יצאת גדול שמע מה קשור כנראה כבר חשבו על הרעיון שלך לקליפ של תנו לו צ'אנס חח רק בדרך יותר מצחיקה :]

../images/Emo62.gif חחחחח ../images/Emo6.gif

כתבה מעניינת ממש... תודה הצחיק אותי שהשוו אותם להצלחת היהודים שלפני 10 שנים הייתה להקה שלא קיבלה אהדה מהתקשורת ובכל זאת עלתה והצליחה והגיעה לאן שהיא היום... אין ספק שב"ה יצליחו לא פחות מהם...

למעלה