תספרו מה לכם ולסוסים,איך אתם חיים..

תספרו מה לכם ולסוסים,איך אתם חיים..

איתם... אני-אני כל יום הולכת לראות את הסוסה שלי ואני רוכבת עליה כל יומיים אני מנקה את התא שלה כל יומיים חוץ מבקיץ כי היא בשדה אני מנקה את החווה אני נותת שיעורים לקבוצה שלי ואני הולכת לבית ספר מיוחד 3 שעות ביום (אין לי כוח לכתוב כל הבית ספר...) אני מוציאה את הסייחה שלי פעם בשבוע כי אני לא רואה אותה כל יום ועובדת חצי שעה כל פעם כשהיה לי את הפוני שלי אז הייתי מטפלט גם בו אני באה לחווה ב9 בבוקר וחוזרת הביתה ב8 בערב אני עושה כל יום טיול שעה ובסופי שבוע 5-6 שעות לפעמים אני עושה טיול יומיים,שלוש,שבוע עם 2 חברות אני מאכילה פעמיים ביום וזהו

טוי בוי

New member
טוב...

אני באה כל יום חמישי ושישי לחווה. אני מברישה ומאכפת שוטפת מטפלת עוזרת לסמי להאכיל עם צירך או לתת תרופות לסוסים אני עוזרת לילדים הקטנים והמדריכים ולפעמים רוכבת ועם סוס חוזר מצליעה או פציע אני רוכבת עליו. יש ליש יעור ב- 6 עם רנה ביום חמישי אז אני מחממת את הסוס לפני. ובשיש אותו דבר ובדרך כלל יש כל מיני אנשים שצריך ללמד ואתם איך לטפל בסוסים אז נ8ותנים אותם לי...חחח אנשים מוזרים! ביום שישי נתנו לי איז מישהו בן 21 גבוהה רוסי ושמן שנדבק אלי בלי הפסקה!!!

אסף 1989

New member
מה אני עושה...

אני בא לחווה כל יום שאני יכול, שזה בערך 4 פעמים בשבוע. אני בא לחווה ב-4 וחצי עוזר לזוהר לנקות תאים, אחר כך עושה ראונד פן לסייח 8 דק' משחרר אותו שם שיתפלש קצת ויתקרר ואז בא שוטף אותו מבריש מייבש ומכניס לתא, אחר כך אני עושה לכמה סוסים ראונד פנים של כל אחד 16 דק' שוטף הסוסים שבד"כ אני עובד איתם הם: משי (היפיופה הכי שבעולם, אבל יש לה ראש קצת ערבי, לא נורא), צופית (שם דפוק) הברום מייר הכי יפה בארץ לשנת 2003, נקבע בתצוגת הסוסים שהייתה בגבעת חיים, פילון (אלוף פעמיים ברצף בריינינג), מרקו (הבן של צופית, הסוס עם ההליכה הכי מהירה בעולם). ואז ב-8 אני רוכב איזה שעה במנז' על פילון. בימי שישי אני יוצא לטיול של שעתיים וחצי. בימי שני יש לי שיעור רכיבה ב-4 וחצי.

צדק8

New member
בלעעעעעכס..

באורווה בהזורע אני בעיקר עוזרת ופחות רוכבת... אני מאכפת, מנקה סוסים, משמנת אוכפים וסטאף, משמנת פרסות, עוזרת למדריכים בשיעורים, צובעת דברים באורוות וכו'..כאילו ממש עובדת באורווה... אני באה לעבוד בבוקר לפעמים והולכת בצוהוריים ואז חוזרת סביבות 4-3 וחצי.. במשמר העמק אני רק מקבלת שיעורים ולא עובדת.. כאילו אני מאכפת ומנקה ת'סוס ות'ציוד וכו' אבל לא יותר מזה... לפעמים בימי שבת אני הולכת לטיול..לרוב לא.

למעלה