תסרוקות לשיער קצר

artemiSP

New member
תסרוקות לשיער קצר

היי, יש לי שיער קצר עד הכתפיים, וכשהוא היה ארוך עשיתי לו מלא תסרוקות שהתאימו לו, ועכשיו אני פשוט לא מוצאת כמעט תסרוקות לעשות.. השיער שלי הוא שיער גלי, למישהו יש המלצות? תודה

אמ....

תצרפי תמונה של מבנה הפנים שלך ושל שיערך ואתאים לך תספורת שתתאים לך.....את יכולה אם את רוצה למחוק את הפנים אבל שאראה לפחות באיזה צורה הם ומה אורך שיערך.....

artemiSP

New member
אוקיי, אבל זו לא תמונה טובה כל כך

כי השיער שלי לא במיטבו כשהתמונה צולמה.. ולא להתייחס ליצירת מופת שאמורה להחליף את הפנים שלי
תודה

חחחחחחחח אהבתי את היצירת מופת

רעיון חמוד..... אין לך פנים עגולות כל כך ככה שמומלץ לך לעשות פוני לצד.....יש תסרוקת רגילה לגמרייי שאני עושה מדיי פעם שנראה לי דיי תתאים לך....פוני לצד ואת השיער כולה לכיוון של כתף אחת כזה עם צמה אסוף.... כאילו צמה לצד אבל עם פוני לצד....זה דיי חמוד כזה.... את יכולה לעשות צמות אם את אוהבת וגם בננה בשיער.... אני ממליצה פחות לקחת את השיער מהקודקוד....אני ממליצה אם לא פוני אז שביל לצד(לא חסר דרכים מקוריות). גם אם תאספי את השיער מקדימה ומאחורה תשאירי פזור זה יהיה לך מאוד מאוד יפה. שיער יפה שתדעי לך... (דעתי בכל אופן לגבי תסרוקות שיתאימו)

artemiSP

New member
תודה רבה

ולגבי הפוני, חשבתי לעשות אבל זה אומר שאני אצטרך לתחזק אותו עם פן כל הזמן לא? וזאת בעייה כי אני לא יודעת לעשות פן .. ותודה לגבי שאר הרעיונות, אני באמת אעשה חח באמת שלא חשבתי על זה .. ומה זה בננה ? :- ולא הבנתי איך לאסוף את השיער מקדימה ומאחורה להשאיר פזור? כאילו קוקו בלוף? ובאמת תודה

artemiSP

New member
ועוד משהו אם לא איכפת לך ..

איך עושים את התסרוקת כמו בתמונה? ואת חושבת שעם האורך שיער שלי זה יצליח?

זה נראה לי פשוט מאוד

היא כולה אספה את השיער אבל נכון כשעושים קוקו עושים כמה סיבובים עם הגומיה?אז סיבוב ראשון עושים רגיל..את הסיבוב השני עושים אחרי שמלפפים את השיער ככה כמו שזה נראה בתמונה....קוקו עגבניה כזה...כמו של הבלרינות
אפשר לומר שהיא סתם אספה את השיער..זה לא משהו מיוחד....

מסבירה..

כאילו....תחצי את השיער שלך ככה: כל השיער שמעל קו האוזניים וכל השיער שמתחת..את השיער שמעל הקו תאספי לאורך כל השיער עד מאחורה.....ותשאירי את השאר פזור....אפילו תעשי איכשהו שתפספסי כמה קטעים בשיער שיהיה שיער קצת נופל.... אין לי איך להסביר לך מה זה בננה אוח...אנסה... את כאילו לוקחת את האמצע של השיער אבל לא כולו..רק את הקצת במקדימה ועושה לו נפח קטן ותופסת עם סיכה מאחורה..... בואנה זה מתוסבך להסביר....בטוח יש בבית ספר שלך בנות שעושות את זה..זה דיי נפוץ לגבי הפוני יש כאלו שזה מסתדר להם בלי פן...ואם תשתמשי במחליק זה לא בעיה רק לפוני והכל....לא מסובך... גם את יכולה לעשות שביל לצד ודירוג..זה יהיה דיי דומה לפוני אבל לא ממש פוני..

artemiSP

New member
אוקיי הבנתי,

אלפי תודות דבר ראשון!! ודבר שני, איך את מחליקה את הפוני? או שהשיער שלך חלק?

לי יש שיער חלק ופוני גלי ואני...

מחליקה עם מחליק מיד אחרי המקלחת וזה נשמר יומיים לפחות. או שאני אוספת את השיער לאחור עם סיכה אבל לא נראה לי שזה יעזור במקרה שלך כי יש לך ממש מתולתל. בכל מקרה אפילו מחליק זול יעזור פה, ותוך 2 דקות גג יש לך פוני חלק ליומייםD:

למעלה