תסריטאי כל הטלנובלות

מצב
הנושא נעול.
תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

תסריטאי כל הטלנובלות

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

אםל2

New member
../images/Emo32.gif מישהי נסעה לחו"ל במהלך טיפול?

תסריטאי כל הטלנובלות

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.
מישהי נסעה לחו"ל במהלך טיפול?
אנחנו טסים לפריז לסופ"ש (בעלי לפגישה עסקית ואני טרמפיסטית), ובין כל התיאומים עם הסבים והסבתות והחברים לגבי הילדים, פתאום נזכרתי שאני צריכה להצטייד באמפולות ומזרקים, כי יש לי כנראה פגישה עם המכשפה בפריז (לא ממש רומנטי
) ואני צריכה להתחיל להזריק ביום השני. אני קצת לחוצה מעניין העברת המזרקים בתיק היד עם העליה למטוס. צריכה להיות עם זה בעיה לדעתכן?

ריקי בש

New member
נסיעה לחו"ל

אנחנו טסים לפריז לסופ"ש (בעלי לפגישה עסקית ואני טרמפיסטית), ובין כל התיאומים עם הסבים והסבתות והחברים לגבי הילדים, פתאום נזכרתי שאני צריכה להצטייד באמפולות ומזרקים, כי יש לי כנראה פגישה עם המכשפה בפריז (לא ממש רומנטי
) ואני צריכה להתחיל להזריק ביום השני. אני קצת לחוצה מעניין העברת המזרקים בתיק היד עם העליה למטוס. צריכה להיות עם זה בעיה לדעתכן?
נסיעה לחו"ל
אני נסעתי בחברת האמפולות שלי לאילת (כ- 5 שעות נסיעה) ולקחתי את האמפולות בצידנית עם קרחונים אבל לא לחו"ל. טיסה לפריז אורכת כ- 4 שעות אבל יש גם את הזמן שלוקח לפני ואחרי עד שמגיעים למלון (ולמיני בר המקרר) ולכן הייתי במקומך מתייעצת עם האחיות בקופ"ח או עם הרופא ומבררת מה אפשר לעשות כדי להוביל את האמפולות בקירור. בהצלחה!!! ואולי תחזרי עם תוספת מבורכת ... אמן! ריקי

אםל2

New member
האמפולות שלי לא דורשות קירור

נסיעה לחו"ל
אני נסעתי בחברת האמפולות שלי לאילת (כ- 5 שעות נסיעה) ולקחתי את האמפולות בצידנית עם קרחונים אבל לא לחו"ל. טיסה לפריז אורכת כ- 4 שעות אבל יש גם את הזמן שלוקח לפני ואחרי עד שמגיעים למלון (ולמיני בר המקרר) ולכן הייתי במקומך מתייעצת עם האחיות בקופ"ח או עם הרופא ומבררת מה אפשר לעשות כדי להוביל את האמפולות בקירור. בהצלחה!!! ואולי תחזרי עם תוספת מבורכת ... אמן! ריקי
(גונלF). אני מודאגת בקשר להעברת מזרקים ומחטים בשיקוף בשדה התעופה. אני מתכוונת לקחת אותם בתיק היד, למקרה שהמזוודה לא תגיע (זה קורה לא מעט).

ריקי בש

New member
הובלת אמפולות

(גונלF). אני מודאגת בקשר להעברת מזרקים ומחטים בשיקוף בשדה התעופה. אני מתכוונת לקחת אותם בתיק היד, למקרה שהמזוודה לא תגיע (זה קורה לא מעט).
הובלת אמפולות
אז אין לך בכלל בעיה לדעתי. את בטוחה שגונלF לא צריכים קירור? חשבתי עד עתה שכן (אני מתחילה תוך מס' ימים הזרקות גונל F). לדעתי את צריכה להצטייד באישור שאומר שאת בטיפולי פוריות מהרופא שלך וכך תהיה לך אסמכתא שלא יחשבו שמדובר בנרקומנית או השד יודע מה, ומה עושים חולי אינסולין שזקוקים להזרקה יומיומית ונוסעים לחו"ל? אני בטוחה שיש משהו לעשות בנדון. לקחת אותם בתיק היד- רעיון מעולה. את גם לא צריכה לקחת איתך כמות מסחרית עבור סופ"ש, נכון? אז לא צריכה להיות בעיה לעניות דעתי. תסעי ותעשי חיים והכי חשוב- תנוחי... בהצלחה, ריקי

אישור מהרופא שלך

אישור מהרופא שלך
כדי שלא יחשדו בך במכס שאת מכבירה סמים או משהו... אם אפשר גם באנגלית ועוד יותר טוב אם יש לך איך להשיג את זה בצרפתית (הצרפתים יכולים להיות מאוד לא נחמדים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה