תסריטים של "אולי הפעם"

dafna12000

New member
תסריטים של "אולי הפעם"

אולי תבקשו ממיכל קופר קרן התסריטאית של הסדרה לשים פה כמה תסריטים של הסדרה. ראיתי פעם באתר של "פיק אפ" - (שגם היא כתבה) תסריטים באתר. אשמח אם המנהלים יצרו עימה קשר.

תסריטים של הסדרה

הסדרה נכתבה על ידי ועל ידי אריק שגב. נשמח להעלות לאתר תסריטים לפי דרישה.

b a r m e i r

New member
מיכל....

אממ מה? את רשמת את פיק אפ... אז תוכלי להגיד לי בבקשה... למה הסידרה למעשה לא הצליחה...? במבט לאחור.. אגב "אולי הפעם" סדרה מעולה אבל אני חושבת שהיא קצרה מידי... גם הפרקים וגם כל הסידרה... בהצלחה בהמשך..

תשובה ממיכל

לגבי אולי הפעם, אורך הפרקים נקבע על פי יס, והם נעים בסביבות 30 דקות לפרק, לא כולל כותרות ופתיח. גם ההחלטה לגבי 50 פרקים היא של יס, בהתאם ללוח השידורים שלהם. אגב, אולי לך 50 פרקים זה נראה מעט, אבל להמציא מספיק סיפורי דייטים ויחסים כדי למלא כמות כזו של פרקים זה לא כל כך קל...! לגבי פיק אפ, הסדרה עלתה באמצע הקיץ, בתקופה שבה כל ערוץ עשר היה בעל רייטינג נמוך (היום הערוץ הזה הרבה יותר נצפה והממוצע שלו ברייטינג גדל מאוד) . זאת היתה סדרה קצת שונה, שבהחלט לא התאימה לכל קהל. היא שודרה כל יום בפריים טיים, ולמי שלא התחבר אליה לא היתה אלטרנטיבה בערוץ, וזה עורר הרבה בקורת... אבל בשדורים חוזרים שהיו מאוחר יותר בלילה היה לה הרבה קהל יחסית.

b a r m e i r

New member
אוו איזה כבוד.. ../images/Emo9.gif

ממש תודה.. סידרה מעולה אני ממש עוקבת אחריה. כן, לא קל להפיק ולהסריט סדרת דייטים... סדרה מעולה.. כל הכבוד.. עם פיק אפ אני חושבת שזה די פיספוס ובאסה... אבל לא נורא. תודה שוב
ובהצלחה בהמשך.

shirlyar

New member
מיכל, אחלה תסריט וליהוק מעניין מאוד

השילוב בין השחקנים פשוט מקסים וזו סדרה כזו קלילה לאחלה שעה אחרי שהילדים ישנים, אני בינתיים לא הפסדתי אף פרק ואני ממש נהנת לצפות בה. ובכלל העיבוד לשיר "לראות אותה היום" פשוט מושלם.

3angel3

New member
אגב.. פיק אפ הייתה סידרה מעולה

אי אפשר להגיד שהייתי מכורה כי הפסדתי מדי פעם פרקים.. אבל היא תמיד תישמר בזכרוני הסדרה מעולה.. תודה מיכל וישר כוח ובהצלחה בהמשך עם "אולי הפעם"!

למעלה