תסריט! אהההה!!! מה? כן.

תסריט! אהההה!!! מה? כן.

ובכן, עלי רק לציין, לא מדובר כאן בתסריט במובן המסורתי של המילה. לפני כמה זמן התחלתי לעבוד על רעיון לקומיקס, אך מאחר שכישורי הציוריים הם ממוצעים במקרה הטוב, החלטתי פשוט להוריד את הרעיון לכתב לתת כבר לאמן אמיתי לטפל בציורים. בכל מקרה, אחרי שנים רבות של כתיבה, זה למעשה התסריט הראשון שכתבתי, אז תהיו עדינים.
זה מחולק מטעמים טכניים (למה, תפוז? למה???) ובכל מקרה, מדובר רק בששת הפרקים הראשונים.

shellydeez

New member
סה"כ יש לי שתי הערות:../images/Emo9.gif

קודם כל שתדע אחלה אחלה! ממש אהבתי. רק שני דברים: * בחלק מהמקומות השפה גבוהה יותר ובחלק יותר עממית, אתה חייב או להתאים בין השתיים או לשנות מעט את אופי הדמויות כדי להתאים אותם לשפה. * קרלה... היא מרגישה לי נורא מפוזרת... לא יודעת... אבל אחלה לדעתי יהיה אחלה קומיקס!

אחלה, תודה

* אני אצטרך לבדוק את זה. בעיקרון זה התוצר שלי האנגלית האישית שלי, שמערבבת ידע בשפה עם השפעה טלוויזיונית כבדה (מדי?). * מפוזרת מאיזו בחינה? אתה יכול להצביע על משהו ספציפי?

shellydeez

New member
קודם כל אני בת../images/Emo9.gif

דבר שני שאני מתכוונת למפוזרת אני לא רואה שהיא בעלת אופי ייחודי רגע אחד היא ככה רגע אחד היא אחרת.. כאילו היא לא סגורה על עצמה. אלא אם כן כמובן זה בדיוק המ שרצית שיהיה ואז זה מצוין

ראבק, אני יודע את זה

ובאתי לכתוב בלשון נקבה, ואיכשהו בכל זאת יצא לי בלשון זכר. לא ברור איך זה קרה. בשנות העשרים שלי פתאום אני נעשה דיסלקט. אני לא בטוח שזה מה שרציתי, את יכולה לתת דוגמה למהו האופי האחד, ואז האופי האחר?

pop75pro

New member
ביקורת על תסריט

התסריט עם שם המשתמש שיר דויטש. קראתי את התסריט(לא עד הסוף) והוא נראה כאילו הוא נכתב למורה בבית ספר לתסריטאות של כיתות י"ב. יש בו את כל הקונפליקטים לפי הספר, דמויות ברורות ו... שעמום אחד גדול. זה לא הפעם הראשונה שאני רואה תסריטים שהיו מקבלים ציון טוב אבל שהם שווים לתחת. ולמה? אין בו שום דבר מחוספס שקשור לקולנוע, זה נראה כמו תסריט לטלוויזיה החינוכית ב- 10:00 בבוקר אחרי רבקה מיכאלי. אם תעצור את העיניים ותנסה להתרכז בתמונה על המסך ופחות בבנייה מדויקת אז ייצאו לך תסריטים הרבה יותר מעניינים. אל תפגע - זו ביקורת בונה.

אחלה

רק חבל שלא הגבת לשרשור שבו פרסמתי. (מנהלת? אפשר לשרשר?) אז כמה דברים: * זה לא תסריט לקולנוע, אלא לקומיקס. לא יודע אם זאת הצדקה לזה שהדמויות ברורות לטענתך, אבל סתם שתדע. * תסריט לטלוויזיה החינוכית? עולם פוסט אפוקליפטי עם דמויות סדיסטיות ושטיפת מוח? אתה בטוח בזה? * מעולם לא למדתי תסריטאות, וזה התסריט הראשון שאי פעם כתבתי (בעבר כתבתי רק סיפורים קצרים ורומנים), אז אם אתה אומר שמגיע לי ציון טוב עליו, אני מקבל את המחמאה.

תודה רבה, גברת מנהלת

עכשיו זה נראה כאילו הוא כן הגיב בשרשור הנכון, ואני סתם איזה משוגע שמתנפל על אנשים ללא סיבה!

0mroosh

New member
ביקורת בונה?

אוקיי. גם ביקורת בונה צריכה להיות מכובדת ומכבדת.. מה שאני רואה בהודעה שלך זה רק זלזול , אין שום דבר בונה. כך את זה לתשומת ליבך ... זוהי ביקורת בונה!

למעלה