תסריט נוסף לפרק האחרון דלף - אמיתי במאה אחוז

austin1

New member
תסריט נוסף לפרק האחרון דלף - אמיתי במאה אחוז

shanytopper2

New member
מש"ש אלא מה

וואו, מדהים אני עכשיו ממש סקרן למה סוייר התכוון ולמה סמוקי צריך את דזמונד. אני משער שנדע תוך כמה שבועות.

austin1

New member
מש"ש - מה שיותר מסקרן (מחשבות )

זה שבתסריט השני שדלף לפני איזה שבוע שבועיים כולם בעצם משתפים פעולה בן , הארלי לוק דזמונד והמפלצת וקייט לא מוזכרת בכלל בשני התסריטים אנחנו יודעים עכשיו בוודאות שמציאות א גרמה לאי לשקוע ( אז מה לעזאזל זאת מציאות ב ) אנחנו יכולים לשער שסמוקי בהחלט מנצח במציאות א והמטוס עוזב את האי ( מהתסריט הראשון סוייר נמצע במטוס ) אנחנו יודעים מטרה נוספת של המפלצת בנוסף ללברוח הוא רוצה עכשיו גם להשמיד את האי ( באמצעות דזמונד איך בדיוק ??? ) כנראה המפלצת הרגה את ריצארד ומיילס והשאירה רק את בן בחיים ( מש"ישים אחרים ) והמשפט של סוויר באמת מסקרן , מה זה בדיוק אומר דזמונד הוא המועמד וכבר נבחר ? נגלה מי המועמד כבר לפני הפינאלה ?

shanytopper2

New member
תאוריות מבוססות מש"שים (לא להכנס, סתם יהרוס)

1- אני נוטה להאמין שקייט מתה כבר הרבה זמן שאומרים לנו שזה הולך להיות סוף שאלו שמצפים למערכת יחסים הולכים לההיות מאוכזבים ממנו. וחוסר ההופעה שלה בתסריטים האלו בהחלט נשמע ככה 2- דווקא נשמע שאם הוא רוצה לגרום לאי לשקוע במציאות א, אז במציאות ב הוא הצליח, כי שם האי כבר שקע. כפי שראינו בהתחלת העונה. אגב, אהבתי את איך כל הקללות כתובות בסוגריים. זה קטע מוכר שבו מכניסים את הקללות לכל המקומות ההגיוניים אבל בצורה כזו שאפשר לחתוך אותם בקלות אחר כך בשלבי העריכה, אבל פעם ראשונה שאני רואה את זה בתסריט רשמי.

austin1

New member
מחשבות מש"ש

1 - לא נראה לי הם כבר אמרו שהסצינות לפינאלה לא צולמו באותו סדר שבו הם ישודרו וצולמה סצינה של הקרב הגדול בן גיק לפלוק בכניסה למערה שלו וקייט עדין שם ועוזרת לגיק (יורה בפלוק באקדח הוא כנראה הפך לפגיע ) אנחנו גם יודעים שהסצינות מ2 התסרטים הם מתחילת הפרק של הפינאלה. פלוק הארלי בן דזמונד וגיק נמצאים מתחת לאדמה יכול להיות שהיא נמצאת עם סוייר למעלה ( היא תיפצע בפרק הקרוב מיירית אקדח לכתף ) 2 - נו זה כל הקטע איך זה מסתדר בדיוק אנחנו יודעים בוודאות שהאי שוקע במציאות א והם גורמים לזה יש מספיק מש"שים ופה השאלה של המליון דולר מה זה אומר על מציאות ב ? ושוב אני מזכיר פה את התיאוריה שלי שאומרת ש2 המציאות הם מאותו קו זמן ופשוט תיהיה עוד קפיצה בזמן לעבר במציאות א ומה שאנחנו רואים במציאות ב זאת גרסה אחרת של השורדים באותו קו זמן שנולדו מחדש לעולם שכבר הצילו זאת הדרך ההגיונית היחידה שאני רואה אפילו רוז וברנד מזכילים את הפלאש הלבן בתסריט והם כבר הפסיקו לעקוב באיזה תקופה הם נמצאים 3 יש את זה גם בתסריטים אחרים מהשנים האחרונות

shanytopper2

New member
אגב (מש"ש)

זה רק אני או שגם אותך זה הצחיק שסויר קורא לו סמוקי? אני מת על הקריצות האלו למעריצים

austin1

New member
מחשבות ומש"שים חדשים

כן זה היה גדול ובכלל כל הקללות בתסריט קראתי את התסריט הקודם שוב (הוא הרבה יותר מעניין מהחדש ) ויש שם הרבה דברים מעניינים MIB inside the cave; falls over water's edge into sinkhole (המפלצת מתה ? ) Jack in pond; nose bleeds; Desmond ascends (הארלי ובן מצילים את דזמונד , גיק נשאר למטה וסותם את החור ?) Jack consumed by the light & water (הופך לגיקוב החדש ? , מקריב את עצמו למען האנושות ? ) מה אתה מבין מהסצינות האלה ובכלל מהתסריט הקודם http://3.bp.blogspot.com/_RrObyQ3Xz...RqOmJNmU/s1600/CS617-8-day-25-042210front.jpg

austin1

New member
../images/Emo190.gifמצטער../images/Emo190.gif

מה נהרס לך ? אולי עוד אפשר לתקן את זה

סתם פרט קטן שלא רציתי לדעת../images/Emo13.gif

אבל אני אשם שלא התגברתי על הסקרנות
מזל שאני לא חתול

../images/Emo13.gif זה לא עניין של אומץ אלא החלטה פשוטה../images/Emo70.gif

בכ"מ הקישור ישאר כאן גם אחרי הפרק האחרון ואז נוכל לבוא ולראות אם היו הדברים אמת. אני בכ"מ לא קוראת שום הודעה שבכותרתה "מש"ש".

למעלה