תסתכלו בראי על הבטן-ואז תענו לי

shiranShik

New member
תסתכלו בראי על הבטן-ואז תענו לי ../images/Emo13.gif

אהלן ברור לי שגובה הרחם העליון אמור להיות בגובה הטבור בשבוע 20. אני בשבוע 21. מה המקום הכי גבוה שבו אני אמורה להרגיש את ה"נקישות/בעיטות"? אני לא מתכוונת ל"פרפרים" וכד´. הכי גבוה שאני מרגישה זה לפעמים במרחק ארבע אצבעות מתחת לטבור. אבל בד"כ בגובה 6-7 אצבעות. ועוד דבר. בטח תצחקו עליי. על ההיסטריה. אבל אשאל בכל זאת. אמי אמרה לי שבהיריון הקודם הייתה לי בטן נמוכה (הייתה לי לידה מוקדמת בשבוע 20-21). כמובן שאני תוהה מה קורה הפעם. (איך לא?) אז אם מישהי מוכנה להעיף מבט בראי ולומר לי מה נקודת האמצע של הבטן שלכן בשלב זה? כלומר, הנקודה הכי בולטת, השיא, שיא הקימור - אודה לכן מאוד. אצלי זה 2-3 אצבעות מתחת לטבור. כמובן שדרושות למבחו כאלה בשבוע דומה לשלי. יאללה להתפשטטטטטטטטט ולדווח! (אח"כ אתן יכולות לשלוח אותי לטיפול נפשי. בינתיים תענו לי. לפני שייגמרו לי הכדורים...
) ביי

yaelhul

New member
היי שירן. שבוע 21 זה טוב???

גם אצלי המקום הכי בולט נמצא כ-3-4 אצבעות מתחת לטבור. לא שמעל הטבור אני נראית כמו מקל (נהפוך הוא
), אבל רוב הבטן נמצא מהטבור ומטה. מעל הטבור יש קצת שקע (או רגיעה בהתעגלות) ואח"כ שוב קצת מלא עד קו החזה. עניתי לך? נרגעת?
יעל

shiranShik

New member
כן. ענית לי יעל. נרגעתי קצת

תודה על הסבר המפורט והמדויק.

גמרת אותי עכשיו!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אף פעם לא ידעתי שזה מדע מדויק. עכשיו יש לי עוד משהו למדוד בהריון הבא. לגביך, הבטן הלא הריונית שלי, לא תשמש אינדיקציה, אבל אני יכולה ללכת למדוד את המרחק של הציצי מהפופיק, שאחרי הלידה הם מאוד התקרבו
ואנא קחי את דבריי בבדיחות הדעת, כי אני פשוט משתוקקת כבר לבטן הריונית. ריק לי בבטן...

shiranShik

New member
סיגל. תמדדי תמדדי..ואל תשכחי לספר..

וחוץ מזה, אני מוכנה להמתין עד שתהיה לך בטן.
ודאי שזה לא מדע מדויק. אבל כשיש בעיות מתחילים לדאוג משטויות. את יודעת איך זה...

למעלה