תסתכלו וקנאו!!

פצפוצה15

New member
תסתכלו וקנאו!!

הנה תמונה שלהם שפגשתי אותם באמריקה...הם הכי מתוקו תבעולם!! ושתיהם יפיופות פשוט אשלי יותר פוטוגנית אבל מרי קייט יפה בדיוק באותה מידה..וגם לפי דעתי אשלי יותר יפה בתמונות היא פשוט פוטוגנית יותר

Nomero Uno

New member
אריאלה-

אמרתי את זה בציניות אם באמת הייתי פוגש אותם כולם פה כבר היו יודעים על זה פצפוצה15 - כמו שהראתי כרגע כל אחד יכול להראות תמונה של התאומות ולהגיד שפגש אותם התמונה שהבאת היא אם אני לא טועה מהאתר הרשמי וגם לי יש אותה איפהשהו אז בעניין הזה אני מסכים עם מוטי עד שלא תביאי תמונה שלך עם התאומות כמו שרעות עשתה

motib4

New member
אם יש לך תמונה שלך איתן,

אין סיבה שלא נאמין לך... אבל בינתיים- אני לא מאמין.

בקשר ל"חתימות"

החתימות האלו זה החתימות שחילקו בקרוז לכל המעריצים... לי יש אותה תמונה שרשום אליה- to Reut, thank you for coming from Israel to see us!! ואז החתימות- מרי קייט ואשלי... אבל על התמונה הזאת של פיצפוצה אין שום שם.....

Nomero Uno

New member
סוף סוף מישהי עם ניסיון

תודה רעות עכשיו לא יהיה לה מה לענות וגם חוץ ממה שאמרת את התמונה הזאת אפשר להשיג גם באתר הרשמי וגם אם היא הייתה נפגשת איתן סביר להניח שהן היו מקדישות את החתימה לה אישית כמו שהקדישו לך רעות - את יכולה להעלות את התמונה שקיבלת לפורום?

motib4

New member
רעות- תודה רבה שפתרת את "התעלומה"

חחח... עכשיו זה ברור, אני מצטרף לבקשה של יוני, להעלות לכאן את התמונה.

אתם תחשבו שאני משוגעת על כל הראש!!

אבל התמונה נמצאת אי שם ברחבי הבלאגן של החדר שלי ולכן אני לא יכולה להעלות אותה כרגע, אבל אני מבטיחה שאני אעשה חדר ואסרוק אותה לכולם

motib4

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תמונה חתומה מהתאומות מסתובבת בתוך בלאגן? אני הייתי ממסגר אותה ותולה אותה בסלון מזמן. חחח... מצפה לראותה.

בגלל זה אמרתי

שתחשבו שאני משוגעת!!! אבל! התמונה שלי עם התאומות ממוסגרת על השולחן שלי, והתמונה שלי עם אשלי ממוסגרת על כל השולחנות של כל החברות שלי...

motib4

New member
מדליק...

רעות, יש לי משהו חשוב לומר לך. דברי איתי במסנג´ר.

גם לי יש

יש לי גם תמונה חתומה שקיבלתי כפיצוי על המגאזין שלהם וגם 2 תמונות חתומות של כל אחת מהן מה FUN CLUB KIT (בעבר היה להם מועדון מעריצים רישמי, עכשיו כבר לא). אולי כשהסורק שלי יעבוד אני יסרוק לפורום!! אבל רק אולי, כל המנויים האלו עלו לי הרבה כסף (משלוח לארץ). תום

motib4

New member
אשמח מאוד אם תעלה את התמונה לכאן../images/Emo70.gif

לדעתי חבל שכבר אין להן מועדון מעריצים רשמי...

ממזמן המועדון המעריצים שלהם נסגר

הם גם הןדיעו על זה לפני המון זמן באתר הרשמי שלהם לפני איזה שנתיים כבר לא היה אפשר להצטרף יותר וחוץ מזה אני יודע גם בגלל שהם הפסיקו לשלוח לי דברים ובגלל שהכתובת של שליחת המכתבים או בעיות לשם לא עובדת יותר! תום

למעלה