תסתכלו עכשיו -דיויד בשישי בגאון

יהה איזה חמוד איך הוא מתרגש

היה פה פעם חידון והרי לכם התשובה. הוא קיבל את הגיטרה ממנואל במתנת הפתעה ושם היה המכתב שהראתם בפורום

bryan

New member
הוא עוד מעט בן 50 והוא ממש

התרגש כמו ילד בן 5

נכון, לדעתי זה מה שיפה בו. למרות

שהוא בן 50 המעמד וההפתעה המוחלטת גרמו לו להתרגש מאוד. בלי מסיכות ובלי שטויות הוא התרגש והראה את הרגשות שלו. (זה לא קורה הרבה שיש מישהו שהוא זמר נפלא אבל גם בנאדם נפלא)

bryan

New member
לדעתי אחד הזמרים הטובים שיש

היום בארץ אבל עדיין לא יצא לי להיות בהופעה שלו. ופה אני פונה למנהלת הפורום-אפשר לעשות לוח הופעות של דיויד או תמונות מהופעות.

sarita4

New member
הופעות

יש הודעות על תאריכי ההופעות הקרובות של דיויד בכניה לפורום, יש פרסומים בעיתונים, יש פרסומים באינטרנט בכלל. למשל שבוע שעבר הוא הפיע בהרצליה בסוף השבוע הוא מופיע בראשון לציון ב3/11 הוא מופיע בקמלוט בהרצליה עוד?

Sparker

New member
אפשר לקבל סיכום קצת יותר מפורט?

מה היה בתוכנית? וכד'? לטובת אלה שבערוץ 1 שלהם מדברים ספרדית...
תודה.

YulaShpil

New member
רק אתמול ראיתי בשידור החוזר...

היה "משחק" בין כל אורחי התוכנית של פתיחת מתנה שאמורה להיות לאחד מהם, ובסוף התברר שזה לדויד: תיק גיטרה ובו גיטרה חדשה מקונטררס, וגם המכתב (ראה חידון...), ודויד התרגש כמעט עד דמעות, והתרגש עוד יותר כשקונטררס בעצמו "עבר במקרה בים המלח" ובא לפגוש אותו. בסוף דויד ויהורם שרו יחד את "בליבך". בין היתר היו בתוכנית עדן הראל, שהופתעה בעצמה כשהגיע מנהל פנימיית הדסים שבה למדה, וגם רן מזרחי ויגאל בשן, וה"אורח המסתורי" היה אניטה "זאת אני, תעני" פללי. מספיק מפורט?

למעלה