תסתכלו על הפינה התחתונה הימנית

danezeq

Member
תסתכלו על הפינה התחתונה הימנית

של מגדל הראל אפשר לראות שהוא מורכב משני חלקים - מגעיל!!!!!!!!!!!! הוא נראה כאילו הוא נופל! --ועדיף שכך

danezeq

Member
אני עדיין מתלבט מה הכי מכוער

גרונר או הראל! אייייייככככככככככססססססססס

oren*

New member
יש לכם טעות קטנה, שמתי לב לזה גם

באתר הדיאגרמות (SKYSCRAPERPAGE). הזכוכית הקדמית במגדל הראל סימטרית לכל גובה הבניין - היא לא נוטה כלפי חוץ. בדקתי זאת שוב השבוע, המבנה סימטרי לחלוטין. אם הייתה הטיה כלפי חוץ, אז יכול להיות שהיו מוסיפים עוד חדרים בקומות העליונות או משהו בסגנון - אבל כמו שתראו בתמונה המצורפת, מספר החלונות שווה בכל הקומות, והזכוכית לא יוצאת משטחו של הבניין כלפי חוץ אלא עוטפת אותו לכל חלקו הקדמי.

reshef

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים..

לדעתי הבניין יפה דווקא..

oren*

New member
מכוער הוא בטוח לא, אבל הוא גם לא

שיא הייחודיות. הוא מבנה סטנדרטי לחלוטין, שנראה אלגנטי ויוקרתי, בוודאי הרבה יותר מכל גוש בטון. מבנה מעוגל עושה את זה - אין מה להגיד, בעיקר עם זכוכית מבריקה.

danezeq

Member
די אני לא עומד בזה!!!

אורן!! אני מתחנן!!!!!!!! בוא נשנה נושא!!
כמעט הקאתי עכשיו מלראות אותו

danezeq

Member
היא סימטרית - אז?

הזכוכית הולכת ומתרחבת עם גובה הביניין (זה עדיין לא סותר את זה שהיא סימטרית) ואגב תודה אורן, בזכותך אני עכשיו {{עוד}} יותר שונא את ה"מגדל הזה!! תראה איזה כיעור! הוא נראה כמו שני מבנים נפרדים! זאת ממש שערוריה! זה לא חוקי!!! איך אפשר לעשות כזה דבר! זה לא מתאים למגדלים ליד! המגדל "פונה" לאן "שבא" לו ממש נראה כמו חללית שנחתה באמצע העיר! ביזיון לארכיתקטורה הישראלית !!!
אני לא מבין איך אתם לא מתקוממים! הוא לא יפה משום זווית! - שכחתי עם מי מכם דיברתי במסנג´ר שסיפר לי שהוא שונא את מגדל וורד בגלל החלונות המרובעים (אותו הדבר עם החלונות בצד הדרומי הפחות יפה של מגדל טויוטה) (נראה לי שזה היה אורן!) אילו בדיוק החלונות שיש לביניין הזה! - מחריד! ומילא זכוכית - אבל זכוכית עם בליטות? זה נראה כאילו חתכו אותו עם המכשיר הזה שחותך ביצים רכות!

oren*

New member
טוב, זה טעמך האישי - סבבה

ביזיון לארכיטקטורה הישראלית? בסך הכל בניין סטנדרטי לחלוטין בלי שום ייחודיות ארכיטקטונית. הוא מאוד מתחבר למקום בוא הוא נמצא, לא בולט באופן ייחודי, לא משעמם, ובחלק האחורי שלו יש מלבן ענק שיוצר קשת מרובעת. לא אמרתי שאני שונא את מגדל וורד (כנראה מתבלבל עם מישהו אחר
) אני דווקא אוהב את מגדל וורד בזויות מסויימות שנותנות לו מבנה של מניפה.

danezeq

Member
אם אני אגלה שהיא בנוסף לכך לא

סימטרית (הזכוכית, מהצדדים) לא סימטרית הכוונה היא שבכל צד השיפוע של הזכוכית שונה אם אגלה שזה כך (אני מקווה שלא) אני ממש ממש ירתח על הביניין הזה

למעלה