תסתכלו על חלומותי, הם נעשים מוזרים עם הזמן.

Benn Is Kane

New member
תסתכלו על חלומותי, הם נעשים מוזרים עם הזמן.

בשביל להעיר קצת את הפורום, אני אפתח פינה חדשה שלוקחת גם קצת מפינת ה"של מי השורה הזו". בכל פינה אעלה שיר אחר של הלהקה (לפעמים יעלו גם שירי בלאקפילד) באופן אקראי. אתן את הליריקה שלהם (אם יש להם), ואשאל עליהם מספר שאלות... השיר שיפתח את הפינה, הוא Stranger By The Minute. השיר לקוח מהאלבום החמישי של הלהקה, Stupid Dream שיצא ב-1999 (ויצא מחדש ב-2006). השיר היה גם הסינגל השני של האלבום, ויצא בגרסאת CD ביחד עם Even Less Pt.2 ועם הוידאו של הסינגל הראשון, Piano Lessons, ובגרסאת ויניל 7" (EP) ביחד עם השיר Hallogall(קאבר של הלהקה Neu!). ליריקה: Stranger By The Minute [Written by Steven Wilson] Ghosts in the park Appear just after dark Killers, children ... But no-one has a harp They look like tourists It makes me want to laugh Under floorboards It's hard to fly a kite Underwater My cigarette won't light Standing in the shade I'm getting frostbite Strange as I seem I'm getting stranger by the minute Look in my dreams They're getting stranger by the minute When I'm drowning You drag me up to you Rings in the water My only residue But you're just fiction And I'm a twisted boy שאלות: 1. השורה/משפט/ציטוט המועדף עליכם: 2. על מה מדבר השיר? 3. מה השיר עושה לכם? 4. מה אתם חושבים על הלחן שלו? 5. מה אתם חושבים על הקשר שלו לשאר האלבום? 6. מצד הרוח שלכם בזמן ואחרי שמיעת השיר? 7. שיר אחר שהשיר הזה מזכיר לכם? 8. ציון מ-1 עד 10? דיון מהנה, סוף שבוע נעים ושבת שלום
.

handlessman

New member
לא מאמין! כבר כתבתי את התשובות והכל...

ואז נסגר לי האינטרנט. אפילו שעשיתי קופי, זה כנראה לא עבד. זין. אני אענה מחר שוב... אולי עד אז אני אחכים יותר. אבל רק שאלה אחת - יש כזה שיר Even Less Pt.2? אני יודע שיש ברקורדינגס גירסת אורך מלא של השיר, אולי היא מכילה במקרה את שני החלקים???

LightbuIb sun

New member
מעולם לא שמעתי על איוון לס פארט 2

אבל כמו שאמרת.....יש ברקורדינגס גרסת 11 דק' לשיר הזה....<בתור שיר 1..לא 2>.

Benn Is Kane

New member
עכשיו אני לא בדיוק זוכר..

אבל אם אני לא טועה, Even Less Pt.2 הוא פשוט החלק הנוסף מ-Recordings. הסינגל עצמו, Stranger by the minute, הוא יחסית נדיר (לי כמובן יש אותו מספר פעמים), אבל 2 השירים הנוספים רצים באינטרנט, והוידאו מופיע גם בגרסא המחודשת של Stupid Dream, בדיסק ה-5.1.

handlessman

New member
למה אתה צריך אותו כמה פעמים?????

ובדקתי לגבי הגירסה שברקורדינגס, ואכן בערך בדקה 7 שבה נגמר ה-Even Less של סטופיד דרים מתחיל חלק נוסף, שהוא כנראה הpt.2 (אין את המספרים שמסיימים את האיוון-לס הקצר). ותגיד, הגירסה המחודשת של סטופיד דרים, על האריזה שלה יש צילום כזה של דיסק, ולא האנשים הלבנים? כי אם כן, אז ראיתי את זה באוזן. רציתי לקנות, אבל לא היה עלי מספיק מזומן...

Benn Is Kane

New member
כן, זה זה.

ולמה אני צריך את זה כמה פעמים? תשאל את אבא שלי.

LightbuIb sun

New member
אבל זה לא ממוספר בתור 2 שירים

זה שיר אחד...פשוט גרסא ארוכה שלו. כמו anthesize ....יש בו המון חלקים וריפים שונים אבל זה שיר 1

LightbuIb sun

New member
הי בן שאלה אליך

אני אענה מחר לשאלון- אבל שאלה אליך- לא ידעתי שהשיר האלוגאלו הוא לא של פורקיופיין- אבל בכל מקרה, הוא מופיע גם ב"אינסיגניפיקנס"....עם קשר ישיר לאחד השירים המקבילים שב"סיגניפיי"- אז איך יכול להיות שזה קאבר? (זה לא שאני לא מאמין לך, הבנתי שזה קאבר...אני פשוט מחפש היגיון
)

Benn Is Kane

New member
כן, השיר הוא קאבר.

קאבר של להקת Neu! הגרמנית שפעלה בתחילת/אמצע שנות ה-70 וחזרה גם באמצע שנות ה-80 והקליטה אלבום שיצא רק עשור לאחר מכן, ב-1996. האלוגאלו הוא השיר הכי מפורסם של הלהקה, והוא השיר שפותח (או סוגר, אני כבר לא זוכר) את האלבום הראשון של הלהקה. הוא מופיע באינסיגניפיקנס, והוא כתוב שם כקאבר. ויכול להיות שבטיבן בנה שירים שלו על הבסיס של השיר הזה... אבל זה 100% קאבר של הלהקה, אפילו אמור להיות ליא ת הגרסא המקורית על המחשב באיזה חור.

LightbuIb sun

New member
והמשך להודעה שלי....

כל הדיסק insignificance הוא מין גרסאות שונות לשירים מהאלבום signify (למשל: Dark matter והשיר Dark origins שמקביל לו) והשיר Hallogalo שבאינסיגניפיקס מקביל לשיר Signify (גם מבחינת מספר השיר באלבום- וגם מבחינת הלחן עצמו. כמעט אותו דבר אפילו....גרסה קצת שונה.) אז אתה רוצה להגיד לי שגם signify (השיר) הוא שיר קאבר?

Benn Is Kane

New member
אמממ...

לא, סיגניפיי הוא לא קאבר... הוא פשוט מושפע (מאוד) מהאלאגאלו... עדיין אפשר להבדיל בינהם, ושומעים שזה לא אותו הדבר. סיגניפיי הרבה יותר מעניין, הרבה יותר פתוח והרבה יותר "הרפתקני", אם אפשר לקרוא לזה ככה. בכל אופן, אני מעדיף שנתחיל לענות על הטופיק.. אני אענה מחר, כשאהיה עירני יותר.

למעלה