תסתכלו על עצמכם בראי. בושה.

רינו

New member
תסתכלו על עצמכם בראי. בושה.

תסתכלו על עצמכם בראי. בושה. תגידו אתם מסוגלים להסתכל על עצמכם במראה? רק כמה אלפים הגיעו הערב להפגנת ההזדהות עם הנכים בכיכר רבין בת´´א. לראות את מעט האנשים ולהתבייש בעצמנו. מסתבר שהמודעות החברתית שלנו היא לא כה גבוהה. מן הסתם רובנו יושבים מדי ערב, צופים במהדורת החדשות, נאנחים בתום הכתבות שעוסקות בנכים, ופונים לבן זוגנו ´´נו ראית/ה? מסכנים אלה. קפואים ככה בקור הירושלמי. חבל שהממשלה לא מתייחסת אליהם´´. אבל מה מעבר לזה? הערב כיכר רבין היתה צריכה להיות גדושה בעשרות אלפי אנשים רק שזה לא קרה. כנראה שמגיע לנו שהאלה שם למעלה יתייחסו אלינו חרא.

רינו,

הצורה הבוטה בה אתה מתנהג, היא חלק מהסיבה שהציבור איננו משתף פעולה. באלימות לא משיגים כלום. את הודעתך ראינו והבנו. אין צורך לחזור על הודעה מאה פעם אלא בשביל הריטינג. אתה לא מנהל את מאבק לבדך. במלחמות לא משיגים כלום אלא את ההפך. למזל כולם, אתה לא קובע מי ינהל את הפורום. רבים חולקים על דעתך וצורת הביטוי. הגיע זמן שתפנים שהממשלה מחכה למריבות. לכן גם לא מנהלת משא ומתן. חשבת אולי מדוע? לא כולם בממשלה שלנו "טיפשים". כדי שייתיחסו אלינו בכבוד, מציעה לך במקום לבנות מלחמה , לנסות למצוא דרך כיצד להביא לכך שהמאבק ישיג את מטרתו. חומר למחשבה.

רינו

New member
הצורה בה את מנהלת פורומים...

גורמת לציבור להיות אדיש כלפינו. הצורה בה את מתיימרת לייצג נכים ולשפר זכויות גורם לציבור להיות אדיש כלפינו. הצורה בה את מנסה לסתום פיות,למחוק הודעות גורם לציבור לא להתייחס אלינו. באם את היית הוגנת כלפיי נכים אחרים אזיי הציבור היה הוגן כלפינו. חומר למחשבה לך על כוחניותך וצורת התרבות דיבור הברוטלית בה את מנסה לנהל דיאולוגים מסוג זה.

מי מנסה לסגור פיות? אתה מבייש את

חבריך! מציעה לך לרדת מהעץ. את ההצפות שלך בפורום, בשם אחר כולם מכירים. (לא אנקוב בשם,שמות) מה שעשית בוואלה כולם מכירים. ואם צריך למחוק הודעות אמחק גם כאן. מה שלא למדת, זה להיות בן תרבות. וסליחה שאני בוטה. חצית את הקו האדום. הבוטות שלך היא דוגמא לסיבה מדוע לא מדברים עם מטה המאבק. אז אולי תשנה טקטיקה? מעניין שאתה היחיד שמלין כל הזמן. לא רק זה. אלא אתה מאיים שתדאג שיסירו אותי מניהול הפורום? מי אתה שתחליט, הנהלת תפוז? מקווה שתקח לתשומת לבך. מלחמות, תנהל במקום אחר. תודה. יש לך כל כך הרבה טענות, אם לא נעים לך כאן מדוע אינך הולך לפורום אחר?

רינו

New member
את עדיין בוחרת להגיב באלימות...

בבוטות,ומנסה לסתום פיות. אני אהיה היכן שארצה להיות גם עם לא מוצא חן בעינייך יפהפיה שלי. לא תוכלי באיומים להרחיקני. ואני בניגוד אלייך לא משמיץ לא גידפתי ולא איימתי דברים שאת אכן בוחרת לעשות כך . ואל תצתדקי ותנסי להיות יפת נפש ועוד שרוב האנשים מתוקף היותך "מנהלת" תומכים בך ולא מגינים עליי. רק דבר אחד תהיי בטוחה כשאפגוש אותך ביום ו בירושליים אוכיח אותך על טעותך. לא כך נוהגים בחברים,ולא כך מנפנפים אנשים. אני מתבייש להיות חלק ממי שמתיימר להגן עליי.

רינו, מי הציף ??? מי מתחזה

אמרתי קודם ואולי לא שמת לבך. אתה ועוד אחד מנסים בכל דרך אפשרית לפגוע ולא רק בי. הצורה בה נאמרים הדברים איננה מכבדת את המקום. אם לדעתך הניהול שלי איננו טוב, מדוע אני לא רק כאן אלא בעוד 3 מקומות? ולא תדע איזה! יש לך הסבר? אולי הקנאה היא שמדברת? פני אינם למלחמה אלא לשלום. מי שמנסה בכל כח ליצור מלחמה זה את/ה. מעניין שמתוך עשרות חברים רק לך יש על מה להלין? כאשר צריך להגן אני מגינה ללא הבדל דת גזע או לאום. משום מה רק אני הנושא לאלימותך המילולית? אולי במקום תציע/י נושא כיצד לשנות את המצב אליו נקלע מטה המאבק?

p_nurit

New member
אני גם לא חושבת שמלחמה זה הפיתרון

אטלימות זה לא הפיתרון, אלא לשבת ולתכנן מה לאמר ואיך להגיב במשא ומתן. אסור לשכוח מה המטרה. אלימות, וצורת דיבור בוטה היא שמרחיקה אנשים. זו דעתי.

מרים ק

New member
רינו../images/Emo122.gif

בהשמצות לא משיגים כלום רק באהבה והערכה איש לרעיהו.

רינו , ולגבי "תסתכלו על עצמכם בראי

אם כל הארגונים היו משתפים פעולה יחד, היו אוטובוסים שלמים באים למקום. נכתב בפורום. "כאשר מארגנים עצרת צריך תכנון". הטעות העיקרית אולי היתה שהעצרת היתה ביום שיש כדורגל/כדורסל. הפיגועים לא הוסיפו. ןלמי שאיננו במשפחה שלנו לא מזיז כלום. "לי זה לא יקרה" הציבור אדיש ולא מעניין אותו כלום לדאבוני הרב. לכן לדעתי חייבים לחשוב ולנסות למצוא דרך שתחדור מבעד לשריון שממשלתינו עטפה בו את עצמה. אז קדימה. תציע רעיונות כיצד להביא את הציבור לתמיכה מסיבית במאבק. חומר למחשבה

AYELET1

New member
רינו

הבן, אתי לא אחראית, לא לגבי יחס הציבור ולא לגבי היענות (או אי הענות ...) הממשלה. ברקשר להענות דלה של הציבור, ישנם כמה גורמים: אדם קרוב אל עצמו. זה לא טוב, לא מקור גאווה , אבל זה כך. ובראש ובראשונה אנשים מגיעים להפגנה הנוגעת להם אישית נןסף לכך, קח בחשבון שהרבהעובדים, ואינם יכולים להגיע באמצע השבוע! וכמו שכבר אמרו, הפיגועים אינם מוסיפים טובה ונחת לעניין. ישנו פחד רב מהעלייה לירושלים (גם אם ההפגנה אינה ברח´ קינג ג´ורג´)! יתכן שאתה מרגיש כעס עקב התסכול מהמצב, אבל לא אתי , ולא הפורום, הם האשמים בכך...

../images/Emo52.gif רינו אבל מאד רציתי להגיע

אותו ערב לכיכר.. אבל מה לעשות חורף.. גשום וק----ר ואני בעלי וביתנו הקטנה חולים ברוטציה... כל מי ששומע אותי בשבועות האחרונים לא מבין איך לא נפטרתי מהשעול המעצבן... אז אל תשכח רינו שהחורף השנה קשה מתמיד (וכה לחי לכל אלו שעלו בחורף הזה לירושלים !!) ואני מצטערת אני לא כ"כ רוצה לחלות שוב באיזה דלקת מעצבנת.....

למעלה