תסתכלו שנייה על התמונות ששמתי פה

hadardit

New member
תסתכלו שנייה על התמונות ששמתי פה

הם לא מזכירים את לואיס ומיגל? אחד מהם זה אדו מ"קשרי משפחה" (אל תחשבו שאני רואה את הסדרה המטומטמת הזאת כי אני לא, פשוט בפרסומת שלה אני וחברה שלי ראינו ואמרנו שזה לואיס הברזילאי!) והשני הוא מאנגליה מפופ איידול החדש וקוראים לו כריס (מי שלא יודע פופ איידול זה כוכב נולד רק קצת שונה)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifטחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח איזה פרצוף,!!!! אהמ סליחה איפה הייתי? כן הוא באמת דומה לו!!!נראה לי לפחות..

shuis4ever

New member
עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

את משווה את הילדון הזה למלך
אדו אולי חמוד אבלללל... ממש אין מה להשוות

hadardit

New member
אני רק אומרת שהם נראים דומים

אבל בשבילי רק לואיס!!!!!

Principesa Reut

New member
מותק,

לא רוצה להעליב - אבל אם אנחנו כבר בקטע של השוואה בין לואיס לאדו - אדו לוקח בגדוווווווווולללללל
לשניהם יש גוף מדהים... אז בקטע של הגוף הם פיטים... אבל הפנים של לואיס המממ... לא משו... בעיקר יחסית לאלה של אדו

shuis4ever

New member
אם יש משו שאני שונאת../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה כשקוראים לי 'מותק' ומלכלכים על לואי
גם אני ממש לא רוצה להעליב, אבל בשלב זה, זה כבר ממש בלתי נמנע. למר אדו כנראה יש שורשים יהודיים, כי מהתמונה שהבאת, נראה שהוא התנפל על כמה מגשי סופגניות
. ואולי כדאי שהוא יתקשר ללואי, שיסביר לו מה זה 'חדר כושר', כי עם כל הכבוד, לאח שלי הקטן יש שרירי חזה מפותחים יותר. ושוווווווב, אני מזמינה אותך לשוב לתמונות של לואי, ואף לגלרייה שלו, או לאתרו הרשמי, ולהיווכח שהבן אדם הוא פצצת מין במעטפת לטינית שרירית ומוצקה! אדו יכול רק לחלום על הבטן שלו, הזרועות שלו, הרגליים שלו ו....
כדאי שאני אפסיק כאן. אדו חמוד. וזהו.
הוא ילדון. גאלן לעומתו הוא 100 אחוז גבר! ולגבי הבחורצ'יק השלישי הזה שהבאת ממשמרת שלישית, אני בכלל לא אגיב כי(לדעתי האישית!) השוואה כזו זו כבר ממש בדיחה
. אני באמת דוגלת בזה שהיופי הוא בעיני המתבונן, כי זה באמת סובייקטיבי, אבל כשהיופי זועק החוצה (כמו במקרה של לואי) כבר ממש אין מקום לויכוח. מבחינתי את יכולה להישאר עם אדו, ואני אקבל את גאלן 'האל היווני' גרינג וככה כולם יהיו מרוצים
, הולך?
תשטפי את העיינים ביופי הזה

python 4

New member
../images/Emo7.gif

די... אני נכנע... סלח לי לואיס כי חטאתי, כי עשיתי לי אדו אחר על פניך. punish me!

למעלה