תעודות בחסר ממונפות

danidy

New member
תעודות בחסר ממונפות

שלום עשיתי מהלך שאולי לא הייתי צריך לעשות אני מאמין כי השוק ירד בקרוב ועל כן קניתי תעודת סל של קסם שורט 100 פי 3 אני לא ממש מבין בתעודות סל בטח לא בכאלו שממונפות או מה שזה לא יהיה חשבתי שזה כמו מניה - קונים ומתי שהיא עולה מוכרים אז קצת באיחור - אבל... מישהו יכול לומר לי מה הסיכון בתעודה מעין זו (מעבר לברור מאליו...אם הבורסה תעלה - הפסדתי זה ברור) אם מחר הבורסה יורדת ב3% זה אומר שהרווחתי 9% פלוס מינוס? ואז אני נותן פקודת מכירה והכל טוב?? ככ פשוט או שמא יש פה איזה קאץ' שאני מפספס?? מישהו זרק לי ביטוי ואמר "אין להם להתכסות" מה זה אומר?? תודה למפרשים

הסבר קצר

תוכל למצוא בלינק המצורף: http://www.ksmc.co.il/News.asp?id=219 אני כאן לשאלות נוספות אך חשוב להבהיר שתעודות ממונפות מוגדרות כמוצר בסיכון מיוחד . אני מציע לך בחום להתייעץ בנושא עם יועץ השקעות __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

למעלה