תעודות - חשוב!

מאיה 11

New member
תעודות - חשוב!../images/Emo53.gif

הי בנות, רציתי לדעת איך נראות התעודות בבית הספר שלכן. האם הן ממוחשבות (אם כן - האם הן עונות על "הדרישות") או האם הן תעודות בעובי של ספר או האם הן תעודות כמו שהיו לנו - "הדור הישן" (דף אחד גדול עם ציונים והערכות מילוליות). האם אתן מרוצות מהתעודות המפורטות מאוד (אם יש) או האם הייתן שמחות/ מרוצות גם מתעודה קצרה ועניינית (לא ספר). מודה לכן מראש על תשובה - אני אפרט בהמשך מדוע חשובה לי כ"כ התשובה שלכן. שוב תודה!

sshoshan

New member
תעודות.........

אצלנו התעודה נראית כמו ספר ממוצע בגודל פוליו. כל מקצוע מפורט לפרטיו ועל כל פרט יש ציון בסולם מ 1 עד 5 בתוך טבלה. הענין מאד מכביד ומעיק על המורות ובעקר על המחנכות. לי נראה שההורים כלל לא טורחים לרדת לעומק הענין.

bella12

New member
תעודות../images/Emo140.gif

אני מחנכת כתה ה´ התעודה שלנו ממוחשבת שלכל מקצוע מפורטות המיומניות ואורכה 7 דפי פוליו .

bella12

New member
הערכות למקצועות

באתר ניתן למצוא הערכות ופתגמים שניתן לשבצם בתעודה http://www.yalkut.com/

revitals

New member
תעודות

היי מאיה אצלנו בבית הספר המורות עם הרכזת הפדגוגית מחליטות פחות או יותר על פורמת התעודה ישנם מקצועות בהם יש הערכה מילולית, ישנם מקצועות ערכה של שולט שולט היטב וכו´, כמובן שיש עמוד המתייחס להרגלי עבודה, סדר ובסוף עוד דבר להוסיף פנייה אישית לתלמיד.דפי התעודות נעשות בבית הספר (המזכירה) לכן יש מקום לשינויים לפי הצורך בין שתי המחציות. דפים אלו (כ- 4-5 -6 דפים תלוי בשכבה)נכנסים לתוך "כיסים" מקרטון המעוצבים יפה.אני אישית מאוד מעודדת את ההנהלה לעבור לתעודות ממוחשבות, אך לדעת המנהלת מי שעובר לתעודה ממוחשבת חוזר לבסוף לתעודה "הישנה". אישית אני חושבת שתעודה קצרה ועיניינית הייתה מספיקה כיוון שאין הערכה מצד ההורים לכל הכתוב, ההורים רוצים לדעת שורה תחתונה האם הערכה היא טובה או לא. מקווה שעזרתי רויטל

למעלה