תעודות

דני179

New member
תעודות

שלום לכולם אני עתיד לעשות קורס ברמנים בבית ספר לימון ומטעמי זמן בחרתי במסלול האקספרס ולא במסלול המורחב.ההבדלים הממשיים הם בסופו של דבר תעודת פלרינג ותעודת הכשרה מקצועית סוג 1 מטעם לשכת העבודה והתעסוקה. מה ששתינו מקבלים זה תעודת ברמן ארצית ובינלואמית של לימון. רציתי לדעת מה זה בידיוק תעודת הכשרה מקצועית סוג 1 מטעם לשכת העבודה והתעסוקה?במה היא תורמת לי?האם ההבדל משמעותי למי שאין את התעודה מבחינת המעסיק? הבנתי שאני יכול להשלים קורס פלריניג ולקבל תעודה,האם ניתן להשלים את שאר תכני הקורס המורחב ולקבל את תעודת ההכשרה סוג 1 מטעם לשכת העבודה והתעסוקה? ועוד משהו שחשבתי עליו,את הקורס אני עושה כרגע יותר בישביל עצמי,אני מתגייס מייד בתום הקורס,לעבוד כברמן כניראה אחריי הצבא ואלוהים גדול,אני התחלתי לחשוב עם עצמי איך אחרי 3 שנים אני אזכור את מה שלמדתי בקורס?והאם חוסר הניסיון שלי ישפיע על המעסיק ועליי? תודה רבה מראש.

obbb

New member
אז ככה

התעודה של לשכת התעסוקה זה בשביל שתוכל לשלם ע"ח הפקדון כי יש מינימום שעות (160 בערך) שמשרד התעסוקה דורש בשביל שהקורס יהיה מוכר כקורס מקצועי שניתן לשלם ע"ח הפקדון. ת'כלס לדעתי לא תורם כלום. לעשות קורס ורק אחרי 3 שנים לעבוד זה בעייתי. ונסיון זה פקטור מס' 1 בתחום. אבל לא חושב שבקבלה לעבודה ישללו אותך רק בגלל שעשית קורס מזמן. מקסימום לוקחים ת'חוברת ומתחילים להזכר. זה גם דברים שנתקלים בבארים וכו' זה לא חומר על האוטוביוגרפיה של אנטיוכוס. בכל מקרה קח בחשבון שהמקומות שמתחילים לעבוד בהם בהתחלה לרוב הם מקומות לא טובים יחסית עם כסף לא גבוה במיוחד ובהחלט לא מה שאתה מעלה על דעתך שאתה עושה את הקורס.

חשבתי על משהו.

אם ההכשרה שלי מוכרת על ידי משרד התמ"ת... אם אני ניגש לביטוח לאומי ונרשם כדורש עבודה, אני יכול לדרוש שימצאו לי עבודה בתחום?

temptation411

New member
בעיקרון כן

אבל בוא נניח שאתה הבעלים של מגה בר או סתם מקום שעושה כסף..שתחפש עובדים תפנה למשרד התמת? גג יציעו לך אולמות ארועים וכאלה..

maxfain

New member
ליאור! אנשים שואלים לשלומך!

גם אנשים שלא מכירים אותך! אבל יודעים שאתה בא חצי שעה לפני כדי להכין את "משקה הערק-בולשיט" שלך..

שמע, חברה שלי התלוננה שיש לה גודש בסינוסים...

הצעתי לה שתהפוך את זה לcos 90 מינוס אלפא, ואולי היא תצליח לפתור את. זה. עכשיו אתה יכול ללכת לדווח לכולם מה המצב שלי (או כמה חיים נשאר לי...)

למעלה