תעודת יושר לויזה בניו זילנד

פרשרי

New member
תעודת יושר לויזה בניו זילנד

היי לכולם,

אני מתחננת להוציא ויזת עבודה בניו זלינד ועליי לספק תעודת יושר מהארץ.
אני בניו זילנד כבר כמעט שנה לכן מן הסתם לא יכולה להוציא אחת בארץ, באתר ההגירה של ניו זילנד רשום http://www.immigration.govt.nz/migr...ormsandguides/policecertificate/ij/israel.htm
זה קצת מבלבל כי לא הבנתי האם הכוונה ל"RESIDENTS" של ישראל או של נ"ז?
תכננתי לתת ייפוי כוח לאחי (שנמצא בארץ) שיוציא לי תעודת יושר (עם אפוסטיל) וישלח לי לנ"ז, ואני אעביר לשגרירות. השאלה היא האם זה נעשה ככה?
האם יש מישהו פה שהוציא תעודת יושר לויזה בניו זילנד?

אשמח לכל עצה!

ANZ1

New member
תעודת יושר

קודם כל אני מקווה שאת מתכננת ולא מתחננת, כי לא נראה שתחנונים יעזרו בעינני ויזות.
שנית יש שני סוגי תעודות יושר או רישום פלילי, האחד זה רישום שאת מקבלת לידיים שלך ובעצם אין לו שום שימוש כי אסור לך להעביר את זה לאף אחד, ויש תעודת יושר שזה מה שאת צריכה ואותה המשטרה לא נותנת לך אלא שולחת רק לגורם רישמי ישראלי או אחר, למשל שגרירויות.
בגלל שאין שגרירות ניו זילנדית בישראל, יש 2 אפשרויות, האחת לפנות לשגרירות ישראל בניו זילנד ולשאול אותם איך ולמי לשלוח אליהם והאפשרות השניה היא לפנות לקונסול של כבוד של ניו זילנד בישראל, והוא יעביר את המסמך, אני לא בטוח מה מהדרכים היום עובדת, בכל מקרה לדעתי את צריכה לעשות את העניין רק אחרי שכבר הגשת בקשה לויזה ויש לך מספר תיק, אחרת למי הם יעבירו את המסמך ? כי שוב, זה מסמך שלא שולחים אליך רק לגורם רישמי.

פרשרי

New member
כן מתכננת

יותר מדי זמן בחו"ל, שחכתי איך לכתוב בעברית.
אוקי, הבנתי. תודה רבה על העזרה! :)

למעלה