תעודת סל אגרסיבית פי 3יומי

guzma1

New member
תעודת סל אגרסיבית פי 3יומי

שלום, איך יכול להיות שתעודת הסל של קסם 1111905, שאמורה להיות פי 3 בתשואה האחוזית שלה יותר מהמעוף בתוך יום מסחר, נסחרת בתשואה שילילית כאשר המעוף בתשואה חיובית? תודה, תומר

תשובה

בוקר טוב, מבדיקת נתוני המסחר לאתמול - המעו"ף עלה ב 0.77% קסם מעו"ף אגרסיבית פי 3 יומית עלתה ב 2.3% לגבי הנתונים שהצגת - אני אשמח לדעת היכן ראית אותם? במערכת מסחר? באתר אינטרנט כזה או אחר? יתכן אולי שהיה "דיליי" או שפשוט בוצעה בתעודה כמה פרק זמן מסוים אחרי המדד החל לטפס - אלה כמובן השערות אך אשמח להמשיך ולסייע בנושא - אתה מוזמן לכוון אותי:) תודה על השאלה __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

guzma1

New member
במהלך יום המסחר, בהצגת הנתונים של אתר המסחר

של גאון, והיה פרק זמן של לפחות חצי שעה של המצב הנ"ל. כאשר בדקתי את הנוסחה שמתי לב לבעייתיות. או שטעיתי בהבנתי את הנוסחה, או שהיה כשל אצל עושה השוק. מתגובתך אני מבין שזו אשמתו של עושה השוק. ראיתי נתונים בלי "דיליי" והתשואה השלילית השתקפה גם בפקודות הקונים והמוכרים, קניתי 100K במחיר שמשקף תשואה שלילית מהפתיחה. ועוד היתה ירידה במחיר התעודה אחרי שקניתי אף שהמדד בתשואה חיובית. תודה רבה על המענה המהיר תומר

הערה חשובה

לגבי מה שרשמת - שים לב שיכול להיות מצב שהביקוש וההיצע קרובים לשווי ההוגן , אבל כשלא מתבצעת עיסקה בפועל מחיר התעודה נראה כביכול "לא מעודכן" אבל מה שחשוב זה היכולת לבצע את העיסקה הבאה -כלומר, הביקוש וההיצע. אינני יודע אם זה היה המצב שאתה מתאר אבל בעתיד אתה מוזמן לשלוח לי צילומי מסך __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

למעלה