תעודת עניות לממשלת ישראל-שיירת מחא

shayneese

New member
תעודת עניות לממשלת ישראל-שיירת מחא

אנו קבוצה א- מפלגתית ובלתי תלויה של סטודנטים ותושבים מאזור חיפה, הפועלת במחאה נגד המדיניות הכלכלית האכזרית של ממשלות ישראל . אנו קוראים לכל מי שהתעורר ומצא עצמו במדינה בה מתרבים הילדים שאין להם אוכל לבי"ס, זקנים ללא תרופות ומשפחות ללא בית, להצטרף אלינו לפעילות : חייבים לשים קץ לטרור החברתי! ב-30 ליוני יחזרו תלמידי בתי הספר הביתה כשבידיהם תעודות ולפניהם עתיד לוט בערפל. אנו נעניק תעודות עניות לאלה האחראים על ערפל זה – חברי הממשלה שנכשלו במילוי תפקידם. אותם נכשלים אמנם יעלו כיתה בבית הספר של בעלי הממון אך לא בבית ספרנו! שיירת מחאה, במחאה על מדיניות הרעב וחוסר התקווה של ממשלות ישראל, תצא מחיפה כשבידה התעודות ותעלה לירושלים (בדרך נפגוש גם אותך!) כדי לחבור לכנס וההפגנה של פורום הארגונים למאבק באבטלה, החלטנו כי האירוע יתקיים ביום רביעי ה2.7 לוח זמנים: אוניברסיטת חיפה 11:00 מרכז חורב 11:30 קניון חיפה 12:00 חבירה בת"א- רכבת צפון 14:00 הגעה לכנס הארגונים 15:30 הפגנה מול בית ראש הממשלה 18:00 נשמח מאוד להשתתפותך ולשיתוף פעולה בכל דרך שתוכל/י לעזור ארגונים המעונינים להשתתף כגוף בפעילות מוזמנים לתאם זאת נשמח לתאם פגישה/שיחה להסברים וקבלת תגובות [email protected] שי 067735703

Azazel

New member
למה שההורים שלהם לא ילכו לעבוד

בבנין? אכן, צריך לעזור לנכים ולזקנים, אבל כל אלה שכוחם במותנם, שילכו לעבוד.

shay or eli

New member
למה שלא ילכו לעבוד בבניין?

כיוון שכל מי שבונה היום מזמין קבלנים שמשלמים לעובדים הזרים שלהם פרוטות. זה הרבה יותר זול מאשר לשלם לעובד בעל זכויות. הסחר בבני אדם והקבלנות הן תופעות מאוד נפוצות בישראל, שבין השאר גורמות לאבטלה.

Azazel

New member
תאמין לי שכל מי שירצה למצוא עבודה

אפילו היום, יוכל. נכון, העבודה לא תיהיה בעלת משכורת טובה. אבל עבודה בהחלט יש. ניקיון, שמירה, עבודות בחנויות. רק שזה לא מתאים לרבים. נמוך מידי בשבילם.

MichelleS

New member
אני לא מאמינה!

אני מסכימה איתך שהרבה אנשים יכולים למצוא עבודה בניקיון/שמירה וכו'. אבל מה אם אנשים שלא יכולים לעבוד בניקיון או שמירה? סיפור שסופר לי ע"י תושבת ככר הלחם (לשם הסיפור נקרא לה א'): לפני כשבועיים עברה שם אשה בגיל 40 בערך, וקראה קריאות כגון: אתם פרזיטים, צאו לעבוד, וכו'. היא פנתה לא'- אחת מתושבות הככר הנעזרת בקב על מנת ללכת, ואמרה לה שהיא יכולה לצאת ולעבוד בניקיון או משק בית. באותו רגע א' קמה בעזרת הקב וקראה לה, ברגע שהאשה הסתובבה היא שאלה אותה: "כמה את תשלמי לי?". האשה הסתכלה על הקב וענתה לה שהיא לא הייתה לוקחת מישהי כמוה לעבוד. א' ענתה: "אם לא את, מי ייקח אותי לעבוד אצלו?". פרט חשוב: אורנה עבדה עד לפני כמה שנים, בעקבות פציעה היא לא יכלה לעבוד, עכשיו היא שוכבת בבית חולים לאחר שמצב רגלה הורע. אני חוזרת ואומרת שאני מסכימה איתך שרבים מהמובטלים יכולים למצוא עבודה, אבל יש אלפים (אם לא יותר) עם סיפור דומה לשל א'. בנוסף, אתה חייב לזכור שבמדינת ישראל כמעט בלתי אפשרי לחיות משכר מינימום.

Azazel

New member
אם היא נכה זה סיפור אחר

תקראי את התגובה הראשונה שלי.

למעלה