תעודת תושב לרעננים

הילית111

New member
תעודת תושב לרעננים

תעודת תושב לרעננים האם לרעננה יש תעודת תושב? אם כן איך מוציאים ? איפה? זה כרוך בתשלום? ואיפה אפשר לקבל מידע על ההטבות שהכרטיס הזה מקנה תודה לכולם

ATAF151

New member
אני מציע לך להצטרף לחרם

תעודת התושב תחולק החל מאמצע נובמבר. התשלום הינו 15 ש"ח למבוגר ו 10 שקלים לילדים ולזקנים. התעודה תהיה תקפה ל 5 שנים, וכדי לקבלה יש צורך בהצגת תעודת זהות בה מופיעה כתובתך ברעננה. ההטבות תהיינה דומות למה שניתן עד כה ע"י הצגת תעודת זהות. למשל חניה חינם בחניון המשביר וחניה חינם סמוך לפארק. בעתיד יתכן שיהיו מספר עסקים שיתנו הנחות. מומלץ מאוד לא ללכת לקחת התעודה, משום שאת אותו מידע המופיע בתעודה יש כבר בתעודת הזהות. היום מדברים דווקא על איחוד מספר תעודות כמו תעודת הזהות עם רישון נהיגה לכרטיס חכם, וזאת כדי להפחית את מספק הכרטיסים והתעודות שאנחנו נאלצים לסחוב, לכן אנחנו צריכים להתנגד להחזקת פלסטיק נוסף שלא מוסיף שום מידע עלינו וסתם עולה כסף לנו ולעיריה. העיריה יכולה להרחיב את ההטבות הניתנות כיום ע"י הצגת תעודת זהות, ובמקרה הרע, לאפשר למי שלא רוצה את תעודת התושב לקבל את אותם הטבות ע"י הצגת תעודת זהות.

פטתי כבר אמרתי!? אז אגיד שוב

יאללה חרם! איזה בזבוז משווע. נורא ואיום! בשביל מה!? לכו על זה, שימו שק על ראשכם למשך חודש ותחרימו את התעודה. נורא ואיום, העירייה הזאת מחלקת תעודת תושב. תאבקו על זה בכל כוככם. אל תוותרו. גם אם יכתוב לכם המנכ"ל שזה חשוב ונותן גאוה לעיר אל תאמינו לו הוא רק רוצה לגזול את כספכם. כי ככה זה ברעננה עושים סתם! דברים להכעיס. אל תוותרו תחרימו כל מה שנראה ונשמע טוב הרי לא יכול להיות שאין פה מזימה.

ATAF151

New member
עדיין לא כתבת לעניין

תעזוב את החרם ותענה לעניין, מדוע אני מחויב לקחת פלסטיק נוסף לארנק שמספק בדיוק את אותו המידע שכבר מצוי אצלי בתעודת הזהות? הרי היום דווקא מדברים על איחוד תעודות כגון תעודת זהות ורשיון נהיגה לכרטיס אחד חכם. המנכ"ל לא אמר שזה נותן גאווה לעיר, הוא רק אמר שיש כאלו שמתקשים לסחוב את תעודת הזהות, וזה טיעון שלא מקובל עלי ולכן הצעתי שיתנו את תעודת התושב למי שרוצה אבל שיאפשרו לקבל את ההנחות גם ע"י הצגת תעודת זהות, כפי שהיה עד כה. ולא אכפת לי מה עמד לנגד העיריה כאשר החליטה על תעודת התושב, אולי זה סתם מתמימות או מרצון טוב, אולי זה הרצון לעשות לעצמם יחסי ציבור, מה שאכפת לי שאין צורך בפלסטיק נוסף בארנק. ואגב, ברעננה לא עושים סתם דברים להכעיס, אבל כן עושים לפעמים טעויות.

בעניין העניין...

ATAF , בשרשור הקודם הערת לי שאינני מדבר לעניין, עכשיו אתה אומר ש "מ ר ק ו י צ מ ן" אינו מדבר לעניין. האם כולנו לא מדברים לעניין?? ניסית לומר לעצמך את דעתך מול המראה ולהקשיב? האם זה לעניין לעשות רעש כל כך גדול ולעשות חרם על נושא כל כך פעוט? ולשכנע כל אורח ששואל שאלה על הכרטיס לנסות לשכנע אותו להחרים? איזה הוצאות בדיוק יש לעיריה? הסכום אותו משלם התושב הוא בדיוק אותו הסכום שעולה ליצר את הכרטיס. די ! נראה לי שכבר מיצינו את העניין הזה ! הכרטיסים ינופקו לתושבים - ולהבנתי זה עבר את כל הדיונים והאישורים הנדרשים. אינך רוצה כרטיס? לא צריך ! אל תיקח ! אבל תפסיק להרעיש כבר, זה מתחיל להציק. הבעיה העיקרית עם אנשים כמוך היא כשבעוד כמה חודשים יהיו הטבות למחזיקי הכרטיס, אתה תגיע דווקא עם תעדת הזהות שלך וכשתתקל בסירוב תקים צעקה במקום - לפי אופי הודעותיך זה נראה לי אופייני לאנשים מסוגך. אז באמת...תתחיל לדבר לעניין.

ATAF151

New member
ושוב התגובה לא לעניין

למה אתה כל כך חושש שאני אגיע עם תעודת זהות ואבקש את ההטבות לתושבי רעננה? מה הפשע הכל כך גדול בלהציג תעודת זהות בה רשומה כתובתי? אפילו חנה ב"ה, שהיא חסידה מספר אחד של תעודת התושב, חשבה לתומה שאוכל לקבל את ההטבות גם ע"י הצגת תעודת זהות. אגב, דווקא הצלחתי לשכנע את זו ששאלה על הכרטיס שאין בו צורך. לגבי ההוצאות לעיריה, מנכ"ל העיריה שוצמן הוא זה שכתב בפורום הזה במפורש שהתשלום על התעודה לא מכסה את עלות הנפקתה והעיריה תוציא כסף עבור זה. אז אולי עכשיו תסביר לי מה כל כך נורא בלקבל את ההטבות ע"י הצגת תעודת זהות?

ממש כבד עוד כרטיס חחחחח

הרגת אותי מצחוק איזה חרם ואיזה בטיח איזה אנטי אתה -כמה חבל האנטי הזה חושב שרק לך יקשיבו אהה שמעתי השבוע מלא שרק מחכים לכרטיס חבל על הכוחות שלך לעשות חרם זה לא ילך

ATAF151

New member
זה לא עניין של כובד

הרי המון פעמים אנשים מקטרים על מספר הכרטיסים הרב שהם נאלצים לשים בארנק, ולכן מדברים על איחוד כרטיסים לכרטיס חכם. הם לא כבדים אבל הם לא נוחים וכמובן הולכים לאיבוד/נשחקים לפעמים. גם לא ברור לי מדוע, לפי דברייך, המונים מחכים כל כך לכרטיס שבו יהיה כתוב בדיוק את אותו מידע שכבר כתוב לאותם המונים בתעודת הזהות. לא היה אדם אחד שאיתו דיברתי פנים מול פנים שלא הסכים איתי. אם אנשים לא יצטרפו לחרם אז באמת החרם יכשל ואז נזכה לקבל עוד כרטיסי פלסטיק לארנק תמורת כמה עשרות שקלים למשפחה ותמורת עוד הוצאה כספית לעיריה. גם את כמו השאר לא נתת לי שום נימוק מעשי מדוע אנחנו צריכים את הכרטיס הזה.

ATAF151

New member
אז גם את תומכת בכרטיס אבל בלי נימוק

בואי תעשי ניסוי ותציגי לאותם אנשים שדיברת איתם גם את העמדה שלי שלפיה יש את אותו מידע בתעודת הזהות ובשביל מה צריך עוד פלסטיק בארנק וזה סתם עולה כסף לנו ולעיריה וזה יתן הטבות ל 5 שנים גם לאלו שיעזבו את העיר. ונראה אז מה הם יגידו.

ATAF151

New member
זו זכותך

אני יכול לפחות לציין אותך לטובה בתור הראשונה שהיה לה טיעון מדוע היא מעוניינת בכרטיס הזה, אולם אני לא סבור שרוב אוכלוסיה גם משתוקקת לכמה שיותר כרטיסים שימלאו להם את הארנק.

ATAF151

New member
אבל הם לא מביעים את הטיעון שלהם

כמעט כל התומכים בתעודה רק אמרו שלא כדאי לצאת למאבק על עניין כל כך פעוט ואמרו שכדאי לקחת את התעודה כדי לקבל הטבות. אבל אף אחד לא התייחס לעניין מדוע אי אפשר להשתמש בתעודת הזהות כדי לקבל את אותם ההטבות ובשביל מה צריך את ההוצאה הכספית הזו שלנו ושל העיריה. אפילו את, שמחכה כבר שנים לכרטיס הפלסטיק הזה, חשבת שניתן יהיה לקבל את ההטבות גם ע"י הצגת תעודת זהות, כלומר אפילו בעיניך נראה הגיוני מה שאני אומר.

למעלה