תעופה אזרחית

falash

New member
טייס ונווט נטשו F16 - ראו YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080614,00.html

avinoam549

New member
תאונת הברק ברמת דוד

כתבות על התאונה מתפרסמות בכל מקום ואתר,בוודאי קראתם וראיתם במהדורות החדשות. מה שאני יכול לחדש הוא שמספר המטוס הוא 041 (אפשר לראות בתמונת המטוס הפוך המתפרסמת באתר ח"א)והיה שייך לטייסת העמק. זהו מטוס F-16D בלוק 30E בעל מספר יצרן 4K-8 ומספר חא"א 87-1701.המטוס הגיע ארצה במסגרת מבצע PEACE MARBLE II ונכנס לשירות בתאריך 13.4.88 מטוס בן 17.....

טtal

New member
אני שמח שהצוות יצא בשלום

אני שמח שהטייס והנווט יצאו בשלום מהתאונה הזו
ראיתי את התמונות באתר חיל-האוויר, ועצוב לראות את המטוס שבור
אתם חושבים שהמטוס זהז יוכל לטוס שוב? אם לא- אז למה שלא יעבירו אותו למוזיאון חיל האוויר בחצרים?

טtal

New member
../images/Emo122.gifתיקון טעות

בקשר למילה "זהז"- הכוונה היתה ל-"הזה"

תעופה אזרחית

שלום לכולם. כששאלו אותי מה אהיה כשאגדל בגיל 3 - 18 אמרתי טייס.. אבל ככה כשמתבגרים, יש אילוצים, ובצבא טייס לא הייתי. אבל החלום עדיין חיי ובועט, במיוחד כשאני רואה איזה מטוס ריסוס, מצנח רחיפה או אפילו חסידה בתרמיקה. הייתי מת להיות טייס ריסוס, כי מלבד דוג פייטים של שנות ה-40 זאת הטיסה הכי מעניינת שיש לדעתי. מה השלבים שאני צריך לעבור בשביל להגיע לזה? החל מקורס טייס אזרחי רגיל, דרך, קורסים נוספים להסמכת ריסוס (אם יש אני לא יודע) וכלה במציאת עבודה כטייס ריסוס, אמרו לי שהרוב קומבינות של טייסי חיל האויר בדימוס וחבל לי על הזמן בכלל. ריאלי? תודה רבה ומצטער על השאלה המסובכת.

ramimz

New member
לפי דעתי דגם של F-16, ואת את...

החרטום הוא מחזיק ביד. אם אני צודק, אז כל הכבוד על המקוריות

למעלה