תעופה ואוירה

תעופה ואוירה../images/Emo104.gif

מה דעתכם להקדים ולהניף את דגל ישראל על הבתים כבר היום ולא להמתין עד יום העצמאות?

WINGS

New member
אני בעד !

בכלל צריך לצאת בקמפיין. זה יפגין על איחוד בעם (למרות שהוא לא ממש אמיתי) וזה יהיה די נחמד...

tiraman

New member
../images/Emo104.gif למה להוריד את הדגלים ?../images/Emo104.gif

מה דעתכם להניף את
הדגלים
כבר היום ולא להוריד אותם ?

דגלים ותמונת ראש הממשלה../images/Emo104.gif../images/Emo157.gif

דגלים ותמונת ראש הממשלה בכל רחוב ... באיזה מדינות זה תלוי כל השנה? רמז: עירק, קובה, ...

מדוע להקצין?

מי הציע לתלות תמונות של ראש הממשלה? האם בארה"ב שאנו כל כך שואפים לחקות - כן, גם בנושאי תעופה - תליית דגלים אינה מקובלת?

למה להקצין!

מבלי להתייחס שוב לנושא הדגלים. אנשים שואלים אותי המון, וגם נורא כועסים, שאני "מקצין". ולכך אני יכול להשיב רק דבר אחד: מי שאינו מקצין שינוי כיוון או מצב מסוים, לא בהכרח ברור לו לאן זה מוביל... למשל משיכת האף מביאה אותך "יותר למעלה"...האומנם? שהרי אם תקצין תבצע לופ! בכל אופן, השקפת החיים שלי היא שכל נושא כדאי מאד להקצין בעת הדיון, בכדי לבדוק את הגבולות שלנו ולהבהיר כמה נקודות על המצב ומה שמתרחש. אותי תמיד מפתיע עד כמה אנשים מוכנים לקבל התנהגות חסרת גבולות ופוגעת (פיזית) של אנשים, אבל כאשר מישהו מעלה רעיון "קיצוני" על הנייר זה מייד חורא להם. העט חזקה מהחרב? האומנם? וההקשר לטיסה, אני מניח, כבר ברור - למה מטוס ארובאטי, למה לטוס כלכך נמוך, למה לבדוק כמה קצר אפשר לנחות, כמה מהר אפשר לסיים הקפה, וכולי.

בינר

New member
צודק- רק במדינות כאלה קוראים רחובות

ואתרים על שם מנהיגים בעודם בחיים! אבל........ קצל לא מסתדר לי עם: "מכון פרס לשלום" ועם:"פארק שמעון פרס" (ימית 2000 בחולון למי שלא מכיר) ועם:"רחוב "שמעון פרס" בקרית-ראשון (ראשון לציון מערב, מייל מזרחית למנחת ראשל"צ). בכל מקרה אצלינו כבר מזמן מניפים דגלי ארה"ב ביום עצמאות,כך שעוד דגל עוד תמונה כבר לא מזיזים לאף אחד. וחוץ מזה.... ענייני תעופה יותר מעניינים. שיהיה לנו חג שמח ושקט ושיפתחו את שדה תעופה ירושליים בהקדם! שמוליק

למעלה