"...תעזבו אותי בשקט...רוצה להיות לבד..."

"...תעזבו אותי בשקט...רוצה להיות לבד..."

הכל מעצבן אין חשק לכלום האוכל לא טעים כמו פעם המוסיקה הזו מעצבנת ומה זה החשק הזה פתאום למתוק???
מכירות את התופעות האלה כשצריך לקבל מחזור?.... ביהדות, בזמן נידה, יש איסורים שונים על האישה והיא מורחקת במידת מה מהאנשים שסביבה בגלל האמונה שהיא טמאה... אצל האינדיאנים היה אוהל שקראו לו "משכן הלבנה" שלשם היו פורשות הנשים בעת המחזור החודשי וחוזרות כעבור מס' ימים לשבט כשבפיהן נבואה ועם אינפורמציה שכולם קיבלו אותה. "...תעזבו אותי בשקט....רוצה להיות לבד...." מה דעתכן על הנושא?

daimond1

New member
מכירה מכירה

לפעמים מגיע החשק למתוק
, אפילו שבועיים לפני, ואז כשה"אורח מגיע" - החשק נעלם. לרוב אצלי יש חשק לג'אנק פוד. לפעמים אין לי חשק לאנשים ואני מתפנקת, ולפעמים אני מרגישה כמו השפן של אנרג'ייזר . תלוי גם מי נמצא איתי באותו זמן. בקיצור, כשזה מגיע - מצב הרוח תלוי גם בו וגם באנשים שאיתי באותו הזמן.....

paloma blanca

New member
מכירה .. מאד מכירה ../images/Emo6.gif

א. שבוע לפני המחזור אני זוללת כל מה שלידי ולמרות הכל "ולא נודע כי בא אל קירבו". ב. אף אחד לא יכול לדבר איתי כי כל פיפס זוכה לתגובה נזעמת. ג. "אי בודד" זה מה שאני רוצה בימים אלו ..... ולפעמים גם בימים אחרים.

Fairy24

New member
תגובתי

קודם כל, אני מכירה את זה בתור האוהל האדום, השם אומר בעצם הכל. נשים היו באות (ועדיין יש את המסורת הזאת, גם בארץ) בתקופת הדם שלהן, להיות עם נשים אחרות, לחלוק, להרגיש את הקירבה הנשית ולנצל את הרוחניות החזקה מתמיד שיש להן (בעיקר לנבואות). הדבר היה בשבילן ולא כדי לרצות את הסביבה או להתרחק מאחרים (לא בגלל שהסביבה רוצה את הריחוק שלהן). היהדות ראתה אותן כטמאות בשביל הדיכוי, דיכוי הנשיות שלהן, דיכוי הקשר שלהן עם האלה (זה אמנם לא במודע, את חלק מהמחזוריות בגוף משתווה למחזוריות החיים ומחזוריות הלבנה), דיכוי המיניות שלהן ודיכוי הרוחניות שלהן. ונחזור לנושא הרלוונטי
כן, לי יש צורך למתוק, אבל הריחוק הוא קצת פחות, אולי אני רגישה יותר בזמן הזה ונהנית יותר מההתבודדות, חלק מהקשר של להיות עם עצמי, לטפח את עצמי ולהתחבר לעצמי במיוחד בזמן הזה, אבל אני עושה את זה ולא מונעת מעצמי להיות בחברה, כי ככה אני מרגישה שבא לי. (ד"א, הדברים שאמרתי למעלה בהודעה לווא דווקא מתקשרים לכל מה שאת רשמת) טל

למעלה