תעזבו שניה את מאטריקס...

my BEND

New member
תעזבו שניה את מאטריקס...

הכותרת היא רק כדי למשוך את תשומת ליבכם\ן אל תיקחו את זה קשה מדי אבל מאטריקס בסופו של דבר זה רק סרט אני רוצה לדבר על נושא שמכביד על ליבי מזה זמן מה.. תחשבו על כל החננות האלה שמשחקים שח-מט חשבתם? אוקיי עכשיו דמיינו את שמעון ומומו משחקים שש בש נגיד שדיימנתם למה לשמעון ומומו אין איפה לפתח את כישרונם? למה אין מועדוני שש בש? אוי הקיפוח הרי מי מאיתנו לא היה רוצה להרשם לחוג שש בש ללמוד את סודות גלגול הקוביות אין לי מושג למה כתבתי את כל זה אולי בגלל שכולם כבר מפחדים לשחק איתי שש בש.. בקיצור יאללה כבר ממזמן לא הבעירו צמיגים על סוגייה מיותרת.. אני קורא לכל השחקני שש בש להתאחד והעיקר - אם זה לא הולך תמיד אפשר סתם ככה ללכת מכות

צוחה

New member
המאטריקס זה רק סרט ?!?!?!

המאטריקס זה החיים שלי ! התורה שלי ! דרך החיים שלי ! כל דבר שאני עושה הוא מקביל ולא נוגד בשום צורה את המאטריקס ! המאטריקס זה הכל והמאטריקס זה כלום הוא בפנים ובחוץ הוא השחור והלבן החלבון והחלמון הגבר והאישה המאטריקס הוא אני ! איזה מונולוג מרשים, נכון ?

my BEND

New member
האמת אחרי שקראתי מה שאמרת

ושוב קראתי אותו רק בא לי לגרד את האף לא יודע למה אולי כי משהו מסריח פה אהה נזכרתי כי המאטריקס זה רק סרט!!!!!!

צבצב

New member
סודות גלגול הקוביות../images/Emo103.gif

לאחר שנים של אימונים מפרכים בהטלות קוביה בשש בש, הרשה לי לחלוק עמך כמה תרגילים בהטלות קוביה: 1) החזק את שתי הקוביות במקביל בין האגודל לאצבע של יד ימין כשעליהן המספרים שלוש וארבע. ישר במהירות את היד כדי שהקוביות יעופו מתוכה וינחתו על שש שש. התאמן עד שתמיד לפחות אחת מן הקוביות תנחת על שש. 2) שים קוביה אחת בכף יד ימין הפתוחה. הזז את כף היד ימינה ושמאלה במהירות כדי לגלגל את הקוביה. כאשר הקוביה תראה שתיים, הפוך במהירות את היד כדי לשחרר מתוכה את הקוביה כך שתנחת על שש. התאמן עד שתוכל להזיז את היד רק במשך שניה וחצי לפני שתהפוך אותה. 3) כמו התרגיל הקודם, אבל עם שתי קוביות הפעם. שחרר את הקוביות כאשר אחת תראה על שתיים והשניה על חמש. המטרה היא לקבל דאבל (לאו דווקא שש-שש). זהו תרגיל יותר מתקדם המיועד למי שהשתלט כבר על תרגיל שתיים. 4) הקשה מכולם. מטרת התרגיל היא לקבל כל מספר שתרצה בהטלת הקוביות. התאמן תחילה בקוביה אחת ואחר כך בשתיים (כמו בתרגילים 2 - 3). החזק את הקוביות בין שתי הידיים. קרב את כפות הידיים אליך והרחק אותן ממך במהירות כדי לנער את הקוביות. מספר הניעורים צריך להיות שווה למספר שאתה מעוניין לקבל בקוביה. בשתי קוביות, תצטרך לבצע מספר ניעורים שונה בכל יד - תרגיל מסובך למדי. בהצלחה וספר איך היה.

my BEND

New member
בילבולי שכל המאסטר המרוקאי שלי

אמר שהכל בריכוז המחשבה היד רק מבצעת את הוראות השכל וחוץ מזה אני שמאלי...

Chot

New member
איפה אתה חי?

ברור שיש מועדוני שש בש כמובן שלא חוגי לימוד וכדומה, כי את זה לומדים בשכונה או אצל הדוד וזה גם לא מסובך מידי אבל התארגנויות של ששבש ברור שיש את התוכנה ההיא שילד אחד מהכיתה שלי חבר בה, ומרויח מזה ממש ממש מלא כסף זה אדיר. יש שם טורנירים גם.

my BEND

New member
אח שלי...\אחות שלי...

שפוך פרטים בנושא התוכנה המעניינת הזאת

למעלה