תעזרו להבין

ALMONI16

New member
תעזרו להבין

אני בן 21 ולמען האמת ניראה לא רע אבל יש בי חוסר ביטחון מוחלט בכל דבר שקשור בבחורות, ולא הייתה לי אף פעם מערכת יחסים. אין לי אומץ להתחיל אם בחורה, וגם כאשר ניגשת אליי בחורה אני פשוט מתחיל לגמגם, יש בי המון אהבה ואני רוצה לחלוק אותה אם מישהי אבל לא יוצא! אנא עיזרו לי ! מה אליי לעשות?

Vdrums

New member
אין ממש נוסחת קסם.

מה שכן, אם יש איזה מישהי שאתה רוצה והיא נניח עובדת איתך או לומדת או משהו כזה שאתה רואה אותה פעם פעמיים בשבוע, תנסה לפתח שיחה בלי קשר לנסיון להתחיל איתך. משם תראה איך זה מתגלגל אם היא מעוניינת וכו'. בהצלחה.

TalKz

New member
ביטחון עצמי

יש לך בעיה של ביטחון עצמי בכלליות? או רק עם בנות? למשל, אתה מסתובב ברחוב בהרגשה שאתה נחות ? או שאתה הולך עם ראש ומסתכל על הרצפה ? (כל דבר אחר אחר בסגנון) או שפשוט יש לך בעיה להתחיל עם בנות?

niva99

New member
קודם כל תירגע.

ממה יש כ'כ לפחד? מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?- שהיא תדחה אותך? ואולי לא? -אם לא תנסה - לא תדע. כל אחד מדי פעם סופג דחיות ואכזבות - אין ביטוח כנגד זה-אז תזרום.

odeliaremos

New member
הכל יבוא אל תדאג../images/Emo24.gif

תהמר על זה ותלך על מה שאתה רוצה אל תדאג מקסימום היא לא בתולת הים היחידה!!!!!!!!!!!!!! יש עוד בנות ותדע לך ממי לפעמםי אפילו אכזבות זה שיעור מצויין לחיים אתה צומח מהן, וזה טוב לפעמםי לטעות ואולי אתה סתם מתבייש והיא כן תהיה מעוניינת בסוף מחזיקה לך אצבעו שהכל יהיה לפי מה שתרצה ואם אל אז הרווחת לעצמך עוד שיעור

אני הייתי כמוך...

ורק בגיל 25 הייתה לי חברה ראשונה, כך שיש לך עוד זמן. ולגבי ההתרגשות , רק תירגול ופגישות עיוורות רבות, ללא ציפיות , ינמיכו את התרגשותך, או תיקח חצי כדור הרגעה לפני הפגישה.

למעלה