תעזרו לייייייייייי!!!

odel10

New member
תעזרו לייייייייייי!!!

איך הורגים מישהו בלי להשאיר עקבות? חח...אני לא יכולה יותר עם האמא שטיפשה הזאת...היא באמת טיפשה זאת לא סתם קללה ..אי אפשר ככה יותר זה או שאני מתאבדת או שאני רוצחת אותה!...אני לא אתחיל לפרט לכם על כל דבר שהיא עושה לי אבל היא כל כך מציקה לי ואני צריכה שתעזרו לי איך נפטרים מעלוקה כזאת? ...יום שישי חזרתי הביתה אחרי שהייתי עם החבר'ה וכשהייתי בחדר התחיל לדמם לי האף אז ספגתי הכל בנייר טואלט והיום כשהיא ראתה את כל הנייר טואלט עם הדם בפח היא התחילה לחקור אותי..אבל ממש...וזה לא שזה לא קרה לי בעבר אבל משום מה בעיניה כשאת בת 15 זה כבר לא "תמים" כמו כשהיית בת 10..שוב..מטומטמת...התחילה לשאול אותי אם עשיתי מעשה קונדס שגרם לזה כמו הכנסת עיפרון...הזכרתי שהיא טיפשה? ואז היא התחילה לחקור אותי על מעשיי עם החבר'ה ומה הם עשו לי ואמרתי לה שכלום וזה גם לא הגיוני!!! כי זה התחיל רק בבית אז היא התחילה לחפור שזה יכול להיות תופעת לוואי...ואז היא התחילה לחפור לי שמאז שאני מסתובבת עם החבר'ה האלה אני עושה שטויות ושתבינו הם ילדים טובים ירושלים אפילו יותר ממני...לא מעשנים לא שותים..כאלה...אני כבר לא יודעת מה לעשות...היא מחפשת סיבות לעקוב אחרי ואתם לא יודעים מה זה לעקוב אצלה..פעם אחת היא עקבה אחרי באוטו חשה אף בי איי (איך שקוראים לזה...) אני נשבעת לכם עוד פעם אחת היא תעיק עלי אני מכה אותה למוות!...תעזרו לי איך מורידים דבר כזה מהגב!?

b e l l a 1 8

New member
חברות שלי תמיד אומרות לי

פשוט לספר לה מה אני עושה... וככה היא תרד ממני (אגב נראה לי האמהות שלנו אחיות אבודות או משהו...) כי תכלס היא נורא מתעניינת במה שאת עושה ודואגת לך ובלה בלה בלה בלה..... אם את מספרת לה דברים אז נראה לי פשוט תפסיקי... תגידי לה שמה הטעם לספר לה אם היא לא מאמינה וחוקרת הכל לעומק... אם לא אז תנסי לספר לה ככה בקטנה כדי שהיא תעזוב אותך...

faith2

New member
אממ שמעי....

שאני אראה את הפםח של הבית שלי שכולו מלא טישו ספוג שם, גם אני אתחיל לחקור ולדאוג. אני חושבת שאולי במקרים אחרים אולי היא באמת מגזימה, אבל במקרה הזה...את חייבת להבין את הדאגה שלה....איך היית מגיבה אם היית נכנסת לחדר של ביתך, ורואה מלא טישו עם דם?... תנסה להעמיד את עצמך במקומה:-\

odel10

New member
כן אבל...

היא שאלה וזה סבבה...אבל למה לשאול אם היא גם ככה לא מאמינה לתשובה שלי..אמרתי לו שדיממתי מהאף...זה קורה לכולם ובמיוחד עכשיו כשיש יובש ...אז למה לחקור אותי בנוגע לחבר'ה ולא להאמין לי? מבינה?...

בלה צודקת...

תגידי לה שאת בכייף מוכנה לספר לה, אבל אם היא לא מאמינה לך אז חבל על האנרגיה של שתיכן. כשהיא תחליט שהיא מאמינה למה שאת מספרת לה, אז את תספרי לה. בהצלחה. יעל.

למעלה