תעזרו לייי בבקשה

מיר מיר

New member
תעזרו לייי בבקשה

שלום אני התחלתי לצפות בסרה רק בעונה הרביעית וקצת פספסתי רציתי לדעת מה בדיוק מרי עשתה שגרם להורים שלה לא לסמוך עליה ונסעתי לחול וקצת םפספתי ורציתי לדעת גם מדוע הם שלחו את מרי מהבית?!!? בבקשה תענו ליי

@יעל@

New member
למה הם לא סומכים על מרי?

כי היא החליטה השנה לא ללמוד, הוריה אמרו לה "אם את לא לומדת לפחות תעבדי" הם לא מקבלים את זה שהיא תשב בבית ולא תעשה כלום עם עצמה. אז היא הלכה לעבוד במקום הזה איפה שהסנוקר וההוא פיטר אותה אחרי כמה ימים כי היא חיפפה בעבודה. מאוחר יותר היא קנתה אוטו, ההורים שלה התרגזו עליה כי אין לה מאיפה לשלם והם לא מתכוונים לעשות זאת בשבילה. אח"כ היא ניכנסה לחובות בגלל האוטו, והאשראי והאחים שלה פתחו את קופת החיסכון של התאומים בשביל לעזור לה. כשההורים גילו זאת הם כעסו ושלחו אותה לבאפלו שתילמד שם...

גרד3

New member
נאמ

באמצע העונה הרביעית סגרו את קבוצת הכדורסל שמרי הייתה חלק ממנה, והבנות בנבחרת, כולל מרי, החליטו "לנקום". הן הרסו את אולם הספורט של בית הספר ונתפסו. מרי הייתה על תנאי ועשתה עבודות שריות. זה בעצם מה שגרם לארקין ואנני לא לסמוך עליה. בסוף העונה היא החליטה שהיא לא הולכת לקולג'. ההורים שלה אמרו שמאחר והיא לא לומדת היא צריכה לעבוד ולשלם שכר דירה. היא פוטרה מכל העבודות, קנתה מכונית שלא יכלה לשלם עליה ונכנסה לחובות. היא התחברה עם פרנקי וג'וני שהיו השפעה רעה ולכן ההורים שלה החליטו לשלוח אותה להוריו של אריק, שתלמד שם ותחזור למוטב.
את חדשה?

Just a Kid 3

New member
נצל"ש

לפי לוח השידורים היום, מחר וביום שלישי הרקיע לא ישודר. מישהו יודע אם זה רק בגלל פסח או שיש סיבה אחרת?

אין לי מושג!../images/Emo29.gif

אני ממש מקווה שכן אולי בחוה"מ הם פשוט שמים אממ...תוכנית אחרת...כי גם אין בנות גילמור ושני הדברים זה באמצע עונות |אפרת בהתכחשות|

למעלה