גם אני לא בדיוק הבנתי
במה בדיוק את מתקשה...בכל אופן אתן לך הסבר כללי על הודעות ושרשורים: יש לך הודעה ראשית(כזו שהעיגול שלה הוא כתום)ואליה משתרשרות ההודעות,או התגובות,שהעיגול שלהן הוא בכחול. את יכולה להגיב לכל הודעה בנפרד,כלומר לא חייבת להגיב דווקא להודעה הראשית..כלומר את פותחת את ההודעה הנוכחית,נניח זו,ורואה למטה אופציית "שלח תגובה".התגובה שתשלחי תשתרשר כתגובה להודעה הזו(לפעמים היא לא תהיה ממש הבאה בתור,אבל תראי לפי המיקום של העיגול שזו תגובה) אורך חיים יכולת ההקפצה של הודעה הוא 72 שעות.מה זה אומר? שמרגע שעוברות 72 שעות ואף תגובה לא נוספה לשרשור,אי אפשר להקפיץ אותו(אני יכולה בשיטה מסוימת,אבל זה לא קשור עכשיו).נניח שלא עברו 72 שעות ואת רוצה להפיץ למעלה שרשור-כל תגובה שתרשמי שיהיו בה למעלה מ-10 תווים בגוף ההודעה-תקפיץ למעלה את השרשור. בשרשור עצמו ההודעות לא מסודרות ממש לפי התאריכים-כי יש מצב שמישהו מהיום,נניח,יגיב על הודעה מאתמול-ואח"כ יהיו שאר ההודעות מאתמול...ככה שתצטרכי לעבור בכל השרשור לפי התאריך מצד שמאל כדי לראות אילו הודעות נכתבו היום.(חוץ מזה לאולי שמת לה שהודעות חדשות,יענו כאלה שעוד לא נפתחו על ידך מסומנות במן "שמש" כתומה כזו בסוף ההודעה(תסתכלי למטה במקרא הסימנים,זה יעזור לך)ותוכלי לראות אילו הודעות הכי עדכניות. בגלל שיש הרבה הודעות יש שרשורים שלמים שעברו לדפים הבאים(תראי שיש לך אפשרות לעבור דפים) אז אם את רוצה למצוא את יתר ההודעות תלכי קצת לאחור ותראי אם את מוצאת את מה שרצית.(רק תזכרי את עניין ה-72 שעות) אם יש הודעה שאת מעוניינת להקפיץ אבל מהסיבה שהזכרתי אי אפשר,תפני אליי ותבקשי,ואני אראה אם זה כדאי... אם בכל זאת עדיין לא הבנת או לא לזה התכוונת,נסי לשאול שוב ולנסח קצת יותר בבהירות במה את מתקשה. מקווה שעזרתי.