תעזרו לי! אני לא יודעת מה לעשות !!!

Nicky My Love

New member
תעזרו לי! אני לא יודעת מה לעשות !!! ../images/Emo7.gif

בבקשה תעזרו לי!!! שלשום הצטרפתתי עם ילד שלא אהבתי בכלל ולא נמשכתי אליו.. (כנראה בגלל זה.. זה היה מגעיל) אחרי 2 שניות או 3 הפסקתי את הנשיקה ואמרתי לו "דיי זהוו אני לא רוצה יותר" ודחפתי אותו ממני... ואז הוא אמר שנשכתי לו את הלשון והפיץ את זה וזה לא נכון ואני חושבת שהוא אומר את זה בגלל שלא רציתי להצטרפת איתו הרבה ובגלל שדחפתי אותו ממני... זאת הייתה הפעם הראשונה של שנינו.. וכולם צוחקים עלי בגלל שהוא אומר ש"נשכתי" לו את הלשון וזה לא נכוןןןן וכל החיים שלי נהרסו בגללו... ואני לא יודע מה לעשות!!!! נ.ב. כתבתי כאן פעם שעברה הודעה בקשר לילד כוסון שאני מאד אוהבת.. ואני חייבת אותו... אז הוא דלוק עלי.. אבל הוא רק רוצה איתי קטע.. אבל לא משנה... הסכמתי להיות איתו בקטע.... קיצר תעזרו לי בקשר לנשיקה הצרפתית!!!!

Nicky My Love

New member
שכחתי לומר ש...

הילד שהצטרפתתי איתו עשה לעצמו סימנים על הלשון ואמר שאני עשיתי לו את זה.. ואף אחד לא מאמין לי חוץ מהחברות שלי... אבל שאנחנו רבות הן אומרות לי משהו כמו.. "לפחות אני לא נשכתי לו את הלשון"

peace and love

New member
את עושה מזה עניין גדול מדיי

כולה נשיקה. אם זה לא נכון אז למה את כל כך מתרגשת מזה? חוץ מזה ששמועות נעלמות אחריי שבוע ותדהמי לגלות כמה מהר כולם שוכחים מזה שימי עליו זין אחד גדול ואל תתייחסי. וגם קורה שנושכים למישהו את הלשון בפעם הראשונה... לא טוב להיות עם אנשים בקטע... אבל לא חשוב רוני

kissa

New member
את צוחקת, נכון?

תגידי, את לא שמה לב עד כמה את זולה? את מתנשקת בפעם הראשונה סתם, העיקר להתנשק. הלללוווו! זה מישהו שאין לך רגשות כלפיו (ובנשיקה הראשונה זה חשוב שיהיו לפחות איזה שהם רגשות!) ואת אפילו נגעלת ממנו באיזה שהוא מובן!! את מוכנה להיות אם איזה אחד למרות שאת מודעת לעובדה שהוא רק מנצל אותך!! את יודעת שתצתרכי למצוץ לו (אמרת את זה בהודעה הקודמת), ואת עדיין מסכימה...! את פשוט נותנת לכולם לנצל אותך!!! למה שלא תכבדי את עצמך יותר?????? אין מה לעזור לך! את הבאת את זה על עצמך! עד שלא תתחילי לכבד את עצמך, אף אחד לא יכבד אותך!

צערי לומר, אבל מסכימה עם kissa

את לא יכולה לתת את עצמך בכזאת קלות ...ונשיקה ראשונה היא מיוחדת ויחידה במינה, את הרגע הזה את תזכרי עד יום מותך (לפחות אני לא שכחתי). אם כל כך איכפת לך מה חושבים עליך, אז למה את עושה שטויות? תזהרי חמודה לפעמים רצון השם לא דומה לשלך. ודבר אחרון מה זו השפה הזאת ? שנה אני מנסה להבין מה עשית ! ! ! ! ! בהצלחה.. מיכל:)

המרחפת

New member
לא ממש עזרו

אבל כל הגישות כאן די צודקות. אני לא חושבת שאת זולה. גם אני התנשקתי בכיתה ז´. חבל שהתנשקת עם מישהו שאת מודעת לכך שאת לא אוהבת. זוכרים נשיקות ראשונות הרבה זמן, גם עם אנשים שלא אוהבים. להיות יותר בררנים באשר לפרטנר הבא, ולא לעשות דברים סתם. עכשיו לבעייתך- שמועות, שמועות, שמועות. חשוב להבהיר לכולם שזו שמועה בלבד, ולהתעלם ממנה. אני מאחלת לך שתצליחי, כי אני אישית רגישה בטירוף, ולוקחת כל דבר אישי אישי ללב...

liran b

New member
תראי.. שמעי ושוב תראי...........

כזה הוא העם שנקרא בנים....... אוהבים לדפוק (לא רק במובן הכחול.....) אבל שמעי.. אל תתייחסי לזה זה שמועה אם את יודעת שלא עשית כלום זה הכי טוב. אני לא יודע עם זה מפריע לך מה חושבים עליך או לא... (אני עדיין לא התנשקתי אז אני לא יודע מה ההרגשה....) אבל שימי עליו חתיכת *** או פס...............גדול, זה יעבור אל תדאגי שומועת באות מהר ועוזבות יותר מהר... מממני לירן.............

ronen60

New member
תנסי ךהתעלם

כל יום זה ילך ןיפחת, בנושא השני בשופ פנים אל תסכימי לקטע

אור ו.

New member
Nicky My Love

אנשים כאלו (שני הבנים שציינת!) לא שווים שמישהי בכלל תתיחס אליהם!!! וחמודה שלי... לפי מה שהבנתי את בכיתה ז´... מה את כבר מתעסקת בדברים כאלו... ואם את לא רוצה מישהו תעיפי אותו... הוא מפיץ עליך שמועות? תתעלמי!!! בעוד יומיים כבר לאף אחד לא יהייה אכפת! וקורא... קורא שנושכים לשני את הלשון, במיוחד בפעם הראשונה... סו? זה עדיין לא אומר ש"נהרסו" לך החיים.... מתעלמים וזה עובר! וחוץ מי זה.... למה להיתנשק עם מישהו שאת לא אוהבת.. כבר אמרו לך את זה.. אבל לא ענית להם! אני ממש לא מבין את זה... אור

Connie M

New member
../images/Emo32.gif ניקי מותק...

הבנים שאני התנשקתי איתם כמעט גמרו שנשכתי להם בעדינות את הלשון... אבל זה הם... והמוזרות שלי... קוני אם.

wildflower!

New member
בעעעעעעעע..אז מה?! ../images/Emo121.gif

קודם כל...... כולם {הבנות במיוחד}תמיד רוצות ומצפות שהנשיקה הראשונה שלהם תהיה מושלמת.... אבל לא תמיד זה ככה. ככה זה גם באהבה ראשונה. ואם הוא צוחק עלייך-פשוט תתעלמי!תשכחי מהקטע הזה לגמרי! בעיה שלו! רכילויות תמיד עוברות..תאמיני לי שתוך שבוע אף אחד לא ייזכור את זה... אוהבת בר

תורידי לו את הפרצוף ../images/Emo58.gif

לא כדאי לך לדעת מה אני הייתי עושה לבנאדם אם הוא היה תוקע לי קטע כזה, חבל על הזמן, אחרי זה הוא היה או בגן עדן, או ב"הדסה" או ב"גהה"!!! אבל בגלל שאני אל רוצה שיעיפו אותי גם מהפורום הזה, אז אני יחסוך ממך תיאורים מעוררי בחילה, כאלו או אחרים!!!

למעלה