תעזרו לי אני רוצה להתעניין בזה...

madrid7

New member
תעזרו לי אני רוצה להתעניין בזה...

יש לי שאלה כמה מרוויח השחקן עם המשכורת הכי גבוהה בפוטבול??? וכמה קבוצות יש איזה קבוצות שחקנים הישגים שלהם כי אני צריך לדעת איזו קבוצה לאהוד כי אני לא יודע כלום כמעט על הספורט הזה והוא מעניין אותי לא יודע למה.....

Reshefgarcia

New member
לגבי קבוצות...

שאלה קשה... אני לא מאמין שאפשר להגיד לך את מי לאהוד...מה שהייתי מציע לך זה לנסות לראות כמה משחקים ולראות לאיזה קבוצה אתה הכי מתחבר... למשל... אם אתה אוהב לראות התקפה מצויינת לך על הסנט לואיס ראמס של 1999 עד 2001 אם אתה אוהב קבוצות הגנה לך על הפיטסבורג סטילרס. אם אתה אוהב קבוצות ש"מצוינות" בגלל שהם משוות את עצמן לרמה של היריב,לך על הניו אינגלנד פטריוטס. אם אתה אוהב קבוצות שתלויות על אדם אחד (כמו מייקל ג'ורדן) לך על האטלנטה פלקונס,והסופרמן שלהם,מייקל ויק... ואם אתה אוהב קבוצות בזכות אוהדים..אז לך תראה משחקים של האוקלנד ריידרס, ותראה מה זה אוהדים מטורפים... ודבר אחד אחרון...אם אתה כמוני,ואוהב קבוצות שנחשבות ללוזריות נצחיות (אני אוהד של הניקס...) לך תראה משחקים של אריזונה או סינסנטי. אבל שוב...אני לא חושב שאפשר להגיד לך את מי לאהוד...כשתתחיל העונה,תנסה לראות כמה משחקים ולראות לאיזה קבוצה,שגנון משחק או אפילו שחקן אתה מתחבר...ותחליט בעצמך...

Yo-man

New member
ואם אתה אוהב big plays

אז יש לך את: רנדי מוס, רסיבר באוקלנד טרל אוונס, רסיבר בפילדלפיה דנטה קולפפר, קווטר-בק של מיניסוטה (עם זריקות עומק מדהימות) מייקל ויק, קווטר-בק של אטלנטה (רץ יותר משהו זורק, וכל ריצה מלמיליאן) ג'רום בטיס, רץ אחורי של פיטסבורג (הוא קצת מבוגר, אבל הוא אחד הרצים הגדולים וחלק מהריצות שלו נראות כמו מסלול באולינג) כמו שרשף אמר, תראה כמה משחקים, עדיף עם חברים שקצת מכירים את המשחק, ואחרי שתכיר את הקבוצות תוכל לבחור את מי לאהוד.

למעלה