תעזרו לי אנשים אני מתה משעמום

מאור XD

New member
תעזרו לי אנשים אני מתה משעמום

אני בשיעור מחשבים וכבר ניגמר לי כל מה שאני יכולה לעשות:[ אבל בכל מקרה אני עדיין רואה קליפים של גרין די :] בקיצור אם גם לכם משעמם כמוני תחפרו איתי לאנשים בפורום כדי לשרוץ עוד 5 דקות...

בואנה את... תיהיה בריאה XD

כבר הפעם השלישת נראה לי, שאני לא מבינה מה את רוצה XDD חחח שנייה אני אצוטט (הממ.. ככה רושמים נכון?!) : "אם גם לכם משעמם כמוני תחפרו איתי לאנשים בפורום כדי לשרוץ עוד 5 דקות" WTF?!!?!@#@!#?@!!??? המורה שלי ללשון הייתה סוקלת אותך

מאור XD

New member
יי עוד מישו לא מבין מה אני אומרת

חחחחחחחחחח את לא יודעת כמה אנשים כבר אמרו לי שהם לא מבינים מה אני אומרת אההההה ונורא שיעמם לי בשיעור אז סתם חירבשתי איזה משו כדי לשרוף עוד 5 דקות מהשיעור ועוד משו קטן תגידי למורה שלך ללשון שזה לא מנומס לסקול אנשים ,כי אם הם רוצים למות יש דרכים יותר קלות..... בהצלחה עם המורה הזאת,ואם היא עושה לךמשו אני יעזור לך טוב אז נראה לי שחפרתי מספיק

יאיי D:

תעזרי לי ונסקול אותה יחדיו D: נגיד לה שאם היא לא מתחילה ללמד שירים של גרין די אין יותר פיצה להיום XD חחחח עזבי.. משעמם לי.. מוי

מאור XD

New member
היי..

חחחחחח זה בסדר את לא היחידה אני מרוב שעמום חופרת לאנשים בפורום באמצע שיעור מחשבים... טוב אין לי בדיוק מקדחה אבל יש לי את השיטות שלי :p

high k

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo208.gif../images/Emo220.gifעדיין מוצע../images/Emo20.gif

דיסק מקורי של גרין דיי Dookie למכירה ב35 שקלים, במצב מצוין! פנו אליי רק אם אתם רציניים.

למעלה