תעזרו לי בבקשה דחוף

תעזרו לי בבקשה דחוף

אוקיי אז ככה אני בת 16 וחצי ואני מבקשת את עזרה שלכם. אז ככה לפני בערך שנה וחצי התחלתי לאונן והכל היה טוב ויפה ולא כאב לי שום דבר, ולפני כמה חודשים בערך (וזה עדיין נמשך) זה היה בסוף חודש שישי, אחרי האוננות הרגשתי כאבים נוראים באזור הדגנגן ולא ממש הבנתי למה זה ככה והחלטתי להפסיק לאונן לכמה זמן והכל עבר לי. ואז כשהתחלתי עוד פעם לאונן אז זה עוד פעם קרה, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות אני לא מבינה ממה זה, הכל היה פעם בסדר אחרי האוננות לא הרגשתי שום כאבים. אז בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ואין מצב שאני מספרת את זה לאמא או הולכת לרופא נשים (כי אמא בטוח תדע). ועכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אוננות יכולה לגרום לנזק כמו:סרטן, צ`סטות , כל מיני גידולים או לעוד דברים? כי אני כל הזמן בלחץ וכבר מזמן הפסקתי לאונן בכלל, יכול אולי גם שפצעתי או שרטתי את עצמי קצת ובגלל זה הדגנגן שלי רגיש? וזה יעבור לי? תודה לכל מי שעוזר לי!

אוננות לא יכולה לגרום לסרטן, ציסטות, גידולים

וכו', נקודה. יחד עם זאת יש לבדוק אם לא פצעת את עצמך בטעות, וכן מה כן הבעיה שקיימת. במקומך, הייתי אומרת לאמי שאני צריכה בדיקה רפואית כי כואב בלי בלי הסברים נוספים...

adex

New member
צריך לדעת לאונן בעדינות

אמנם אין לי דגדגן, אבל כל ילד יכול להבין שאם אין לך חבר ואת רוצה לאונן, עשי זאת בעדינות. הדגדגן הוא איבר רגיש, אסור לסרוט אותו, אסור לצבוט אותו חזק מידי ואסור להתעסק איתו ב"ידים לא נקיות". אם תתייחסי לדגדגנך כמו שמתייחסים לאתרוג, הכו יהיה בסדר. בהצלחה.

בידים נקיות?

למה הוספת מרכאות ל"ידים נקיות"? (אני מבין שנוגעים בכוס ובדגדגן בידים נקיות, וללא מרכאות).

shocco24x

New member
שאלה אחת ונא תשובתך הכנה...

אשה/נערה מסוגלת לאונן במיגוון סגנונות עם ובלי עזרים וכיו"ב... תפרטי מה שיטת האוננות שלך, האם את עושה זאת אגרסיבית וברגע האורגזמה האם מתבצעת פעולה חריגה כלשהי?...

camicia

New member
לא טוב לאונן יותר מפעם בשבוע

נצלי את הזמן גם לפעילות חברתית.

quoin

New member
ימים אחרים להזדיין עם חבר

לכן לדעתי מספיק לאונן רק יום אחד בשבוע. (גם החבר צריך לנוח יום אחד).

אבל עוד אין לה חבר

אני מציע כפשרה לבת שאין חבר שתאונן שלוש פעמים בשבוע. יום כן ויום לא.

את כבר נערה בוגרת

לפי הכרטיס שלך את בת 17. כדאי לך בכל מקרה לגשת לבדיקה גינקולוגית ראשונה ובהזדמנות הזו לשאול את הרופא/ה לגבי האוננות. בכל מקרה קשה לתת אבחנה בנט וזה יהיה חסר אחריות לאמר לך שהכל בסדר. סרטן וציסטות בודאי לא יהיו לך מאוננות. אוננות היא דבר מהנה ומענג ואת יכולה לאונן כמה שאת רוצה כל עוד את עושה את זה בעדינות ועם ידיים (או ויברטור) נקיות. את יכולה גם לפנות לדלת פתוחה, יש שם מומחים ורופאים שיכולים לתת לך מענה אחרי בדיקה. במקרה כזה לא תצטרכי אפילו ליידע את אימך.

למעלה