תעזרו לי!!!!!!!!!! בבקשה מהרר

Runaway Train

New member
תעזרו לי!!!!!!!!!! בבקשה מהרר

יש לי את הנרגילה הקטנה הזו שהביאו לי מהודו..נרגילה קטנה כמו שהעלו תמונות שלה לפני כמה זמן,ויש לי שתיי ראשים בשבילה...לא משנה נכון? אקיצר!! איך אני משתמשת בה??? כי בראש של הנרגילה יש כבר חורים...איפה לשים את הגחל??ואת הטבק??למעלה??למטה??מתחת??מעל?? בעעעע תעזרו לי אני חייבת לדעת עכשיו!!! תודה:)

BiRd Of PrEy

New member
וואי איזה הסבר כתבתי לך

אבל המחשב שלי בדיוק החליט להידפק כשבאתי ללחוץ על שליחה.. ינעל המחשב הזה! טוב עכשיו אני יעשה את זה בקצרה.. תמלאי את הכד בערך עד הקו בתמונה 1. שימי טבק בתוך הראש.. תדאגי שלא יהיה יותר מידי(אל תמחצי את זה שם) וגם לא קצת מידי... תחתכי כמות נייר כסף שתספיק לשים על הראש ותקפלי את זה לשתיים. אם את רוצה אל תקפלי ושימי רגיל (זה יותר בריא) כמו בתמונה 2. קחי משהו דק וקשה, כמו עגיל לאוזן למשל ותעשי חורים בנייר כסף. אני ממליצה לך לעשות בצורה שבתמונה 3. ככה אני עושה ויוצא דווקא די טוב... תדליקי גחל עם המלקחיים, חכי שיפסיק לצאת עשן מהגחל ושימי אותו על הנייר כסף... קחי את הצינור ותפמפמי עד שיהיה עשן טוב בהצלחה:]

The Sandman

New member
אוף בכלל לא הבנת אותה...

היא לא דיברה על נרגילה רגילה אלה על משהו מוזר כזה שהיא העלתה תמונות שלה ואני לא יודע איך לעזור \= יום טוב

Runaway Train

New member
חח רציני לא הבנת אותי בכלל

בכל מקרה תודה אנשים הסתדרתי לי כבר..היה לי איזה בילבול ושחכתי איך ראש נראה....אקיצר הסתדרתי..תודה!:)

BiRd Of PrEy

New member
לא נורא אני מפגרת

וישו האלקטרוני אז מותר לי לא להבין מה רוצים ממני ולדבר שטויות ולהסביר דברים שלא קשורים.. נכון שמחה? נכון!(מי זה שמחה
)

למעלה